Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Aybüke Pusat’ın güneşe karşı verdiği kıvrak ve dekolteli pozu akıl aldı! Süt beyazı derisine yorum yağdı…

Beykozlu

New member
25 Şubat 1995 yılında Ankara’da dünyaya gelen genç ve hoş oyuncu Aybüke Pusat, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Kısmı’ndan mezun oldu.

Ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Kısmı’na devam eden Pusat, 2014 yılında Miss Turkey müsabakasında üçüncü seçildi.

Seçildiği üçüncülüğün ardından ömrü değişen ve setlere adım atan Aybüke Pusat, birinci vakit içinderda Medcezir dizisinde yer aldı.

Medcezir’in ardından O Hayat Benim ve Familya dizilerinde yer alan oyuncu, asıl çıkışını Tolga Sarıtaş ile birlikte uzunluk gösterdiği Kelam dizisinde yaptı.

Şu sıralar Hayaller ve Hayatlar isimli dizide yer alan ve hoşluğu ile konuşulan Pusat’ın Her Yerde Sen dizisinde bir arada yer aldığı Furkan Andıç’la birlikte olduğu söylendi.

Özel ömründen fazla mesleği ile gündem olmayı yeğleyen Pusat, toplumsal medya paylaşımlarıyla gorenleri kıskandırdı.

Güzelliğini güneşe karşı sergileyen ve dekoltesi ile dikkatleri üzerine Pusat, iltifat dolu yorumların ise sahibi oldu.

Aybüke Pusat’ın güzelliği

Medcezir, Beş Kardeş, Hayat Benim, Familya, Kelam , Şahin Doruğu ve Her Yerde Sen üzere üretimlerde yer alan Aybüke Pusat, toplumsal medya paylaşımlarına sürat kesmiyor.

Güneşi selamlayan ve tadını çıkaran Pusat, verdiği pozlarla övgü dolu yorumlar aldı. Pusat’a, “Çok güzelsin” diyen hayranları, fotoğraflarına kalp koymayı ise ihmal etmedi.


Yeni projelerle ekranlarda yer alması beklenilen Pusat, İbrahim Selim’in programına katılmış ve yaptığı açıklamalarla uzun müddet konuşulmuştu.
 
Üst