Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Aziz 15. kısım fragmanı: Aziz, Mösyö Pierre’i öldürüyor!

Beykozlu

New member
Direktörlüğünü Recai Karagöz’ün, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği ve senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı Show TV’nin sevilen dizisi Aziz, dönemin en beğenilen üretimleri içinde yer alıyor.

Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Fırat Tanış ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın yer aldığı O3 Medya imzalı Aziz dizisi, her kısmında reytniglerdeki muvaffakiyet grafiğini artırmayı sürdürüyor.

Bir adamın halkını bir daha özgürlüğüne kavuşturmasının ve gerçek aşkı bulmasının öyküsünü ekranlara taşıyan Aziz dizisinin 25 Şubat Cuma akşamı ekranlara gelecek olan 15. kısmından çarpıcı bir fragman yayınlandı.

Fragmanda; babasını Pierre’in öldürdüğünü Galip’ten öğrenen Aziz, intikam için harekete geçerken Hatice Ana’nın “Durduramadım onu…” kelamları tansiyonu giderek artırdı.

Aziz ve Pierre’in karşı karşıya geldiği tanıtımda, Yüce’nin intikam kelamlarının akabinde Fransua’nın şoke olmuş tabiri ekranlara geldi. O anlar akıllara “Aziz, Pierre’i öldürdü mü?” sorusunu getirdi. İşte Aziz 15. kısım fragmanı…


AZİZ 14. KISIM ÖZETİ

Galip, Pierre’in oğlu Andre’yi öldürdüğünü açığa çıkarmakla Muhterem’i tehdit etti fakat Aziz, yaptığı karşı atakla Galip’i bozguna uğrattı. Bu sırrı saklayanın, hatta olayı kapatmak için onu kentten yollayan kişinin kendisi olduğunu Galip’e söylemiş oldu. Muhterem’i yakarsa kendisinin de yanacağını anlayan Galip öfkeden meczuba döndü.

Muhterem’in halı atölyesine giden ve Aziz Payidar zamanının bitmiş olduğini ilan eden Pierre ise her şeyden habersizdi. Atölyenin hala Yüce’ye ilişkin olduğunu öğrenen Pierre, kanıt olarak göstereceği erzaklara ulaşmak için tüm kentin aranmasını emretti.

Babası tarafınca kovulan Adem ile Dilruba ise Galip yüzünden otelde kalamayınca Yüce’nin çiftliğine sığındı. Bu durumun Aziz ile Efnan’ın münasebetini nasıl etkileyeceği ise merak konusu oldu. Kanıtlara ulaşamayan Pierre, Maksude’yi tutuklayınca Aziz birinci kere kendi kurallarını yıkarak düşmanıyla birlikte hareket etmek zorunda kaldı.

Maksude’yi kurtarmak için Yüce’nin yanına giden Galip, kanıt olabilecek erzakları atölyesinden çıkarmasını istedi. Kenan’ın sayesinde Fransızların gözü önünde atölyeden çıkarılan erzaklar Türklere dağıtıldı. Finalde ise Yüce’nin karşısına çıkan Galip, ona Edip Payidar’ın öldüğü gece ile ilgili gerçekleri anlatmak istedi.

Babasının vefatına niye olan Pierre’in eşi Madam Nina’nın, Edip Payidar’a aşık olduğunu lisana getirdi. Türklere bilgi taşıyan karısının ihanetinin niçini olan Edip’in açığını bulmak için sabırla bekleyen Pierre’in fırsatını bulunca onu öldürdüğünü söylemiş oldu. Duyduklarına inanamayan Yüce’nin ne yapacağı merak konusu oldu.
 
Üst