Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Aziz 20. kısım fragmanı: Efnan kanlar ortasında, gebe olduğunu öğrenen Dilruba bebeğini düşürecek!

Beykozlu

New member
Direktörlüğünü Recai Karagöz’ün, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği ve senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı Show TV’nin sevilen dizisi Aziz, Cuma akşamlarına damgasını vuruyor.

Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Fırat Tanış ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın yer aldığı O3 Medya imzalı Aziz dizisi, heyecan dolu yeni kısımları ile nefes kesiyor.

Murat Yıldırım’ın Yüce’ye, Simay Barlas’ın ise Efnan’a hayat verdiği dizinin 1 Nisan Cuma akşamı ekranlara gelecek olan 20. kısmından çarpıcı bir fragman yayınlandı.

Heyecan dolu fragmanda; gözyaşları ortasında birinden kaçtığı görülen Efnan’ın elindeki kan lekeleri dikkati çekti. Bu sahne daha sonrası Efnan’ın, kendisini alıkoyan Pierre’yi öldürüp öldürmediği merak konusu oldu.

Öte yandan Aziz, Dilruba konusunda Adem’i uyarırken hudutlarına hakim olamadı. Yüce’nin, ”Dilruba’yı bu biçimde bir şeye zorladığını bilseydim asla müsaade vermezdim.” kelamları ise heyecanı artırdı.

Gebe olduğunu öğrenen Dilruba ise şaşkınlığını gizleyemedi. Bebeği istemezse ne yapması gerektiğini sorması üzerine ebe Dilruba’ya ilaç verdi.

Dilruba’nın gebe olduğunu öğrenen Efnan, koşarak Adem’e söylerken Dilruba, elindeki ilaç şişesini açtı.

Bu sahne ”Dilruba bebeğe ziyan verecek mi?” sorusu akıllara geldi. Pekala Dilruba ne yapacak? Efnan Pierre’yi öldürdü mü? İşte Aziz 20. kısım fragmanı…


YÜCE’NİN 19. KISMINDA NELER OLDU?

En memnun gününde kurşunların amacı olan Muhterem’e yardım etmek için herkes seferber olurken Hüseyin, Pierre’in zoruyla tetiği çektiğini itiraf etti. Durması için Kenan tarafınca vurulan Hüseyin’in de durumu güzel değildi.

Papaz Efendi’yi bir Türk gencine vurdurarak Türkleri, Milletler Cemiyeti’nin önünde makûs duruma düşürmek isteyen Pierre, bu türlü bağımsızlığını da ilan edecekti. İşler istediği üzere gitmese de Hüseyin’in ömrünü kaybetmesi Pierre’i şimdilik kurtardı.

Yüce’nin vurulmasıyla derin bir ıstırap yaşayan Dilruba, Yüce’nin başında ona içini dökerken Adem’in kendisini dinlediğinden habersizdi. Dilruba’nın kelamlarını düşündükçe zorlukla nefes alan Adem uygunca denetimden çıktı.

Durumu gitgide ağırlaşan Aziz için gelen Agop Efendi, Muhterem’e yardım edeceği sırada Fransızlar tarafınca zorla gdolayıldü. Yüce’yi mevte terk eden Pierre’e tabibi bırakması için yalvaran Efnan, Delege’nin teklifiyle kulaklarına inanamadı. Pierre, doktoru bırakması karşılığında Efnan’la bir gece geçirmek istedi. Pierre’in teklifini kabul etmeyen Efnan, Aziz için öbür bir hekimin geleceğini duyar duymaz bir daha ümitlendi.

Herkes Yüce’nin yaşaması için dua ederken, Pierre doktorlara Muhterem’i tedavi etmeleri için müsaade vermedi. Muhterem’in yanından ayrılmayan gözü yaşlı Efnan, gelen hekimin da Fransızlar tarafınca alıkonulduğunu duyar duymaz isyan ederek Pierre’in karşısına çıkmaya karar verdi. Bu sırada Yüce’nin yokluğunu fırsat bilen Adem, onun öleceğini söyleyerek çalışanların paylarını almaya çalıştı.

Efnan, Yüce’yi kurtarmak için canlı cenaze üzere Pierre’in meskenine giderken, hür bırakılan hekimler Muhterem’i ameliyat etmeye başladı. Hekimler uzun uğraşlar kararı kurşunu çıkardı fakat Yüce’nin durumu ciddiyetini koruyordu.

Pierre ise istediği kıyafeti giydirdiği Efnan’ın fotoğrafını çizmeye başlamıştı. Sabaha kadar fotoğrafla uğraşan Pierre, genç bayanı eski eşinin kıyafeti ve pozunun aynısıyla çizmişti. Dehşet ortasında daha fazla dayanamayan Efnan, sakladığı mektup açacağını gitgide kendisine yaklaşan Pierre’e doğrulttu. Nefeslerin tutulduğu bu sırada kendine gelen Aziz, “Efnan!” diyerek gözlerini açtı.
 
Üst