Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Baba 11. kısım fragmanı: Ahmet’ten boşanan Büşra tekrar gelinlik giydi, İlhan ile evleniyor!

Beykozlu

New member
Yönetmen koltuğunda Davet Bayrak’ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum ile Ekin Atalar’ın kaleme aldığı Show TV’nin sevilen dizisi Baba, her salı akşamı milyonları ekran başına topluyor.

Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Deniz Hamzaoğlu, Özge Yağız, Hakan Kurtaş, Beril Pozam üzere başarılı isimlerin yer aldığı Baba dizisi, reytinglerde hatırı sayılır bir oran elde ediyor.

Etkileyici bir aile dramasını ekranlara taşıyan ve kuvvetli oyuncu takımıyla her insanın ilgisini çeken Ay İmal imzalı dizinin 11. kısım fragmanı yayınlandı.

Servet’in tehditlerinden daha sonra Emin’in büyük bir hayal kırıklığıyla kaygı anlattığı tanıtımda; Servet’in ”Atacağım hepsini, tek tek atacağım, köşkten de atacağım!” kelamları dikkat çekiyor.

Kadir ile Servet’in karşı karşıya geldiği anlarda tansiyon yükselirken Ahmet ve Büşra’nın mahkemesinde yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Büşra’nın gelinlikle Emin’in bakkalına geldiği anlar izleyicileri şaşırtırken akıllara ”Büşra ile İlhan evleniyor mu?” sorusu geliyor. İşte Baba 11. kısım fragmanı…


Baba 10. kısım özeti

Uğur’un köşke gelmesiyle bir arada meskende bütün istikrarlar bir anda bozulur. Emin’in yokluğunda konutu ve şirketi toparlamaya çalışan Kadir için işler düzgünce çıkmaza girer. Kadircan’ın ilgisini üstünde tutmaya çalışan Cansu, sürpriz bir atılım yapar.

İlhan’ın evlilik teklifinden daha sonra Emin’le yüzleşen Büşra fazlaca güç bir karar almak zorunda kalır. Büşra’ya olan aşkını ispat etmek için kararlı olan İlhan en büyük kozunu oynar. Servet’le ilgili şok edici bir gerçekle yüzleşen Emin soluğu oğlunun karşısında alır.
 
Üst