Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

‘Bacaklar hariç her yerin açık be’ Sibil Çetinkaya dekoltenin dozunu üzücü kaçırdı! nazarannin nutku tutuldu

Beykozlu

New member
10 Mayıs 1994 yılında dünyaya dünyaya gelen Sibil Çetinkaya, toplumsal medya yardımıyla hayatımıza girdi ve her insanın tanıdığı bir isim haline geldi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve Bağlantı Kısmı’nda okuyan ve Londra’da oyunculuk eğitimi alan Çetinkaya, Instagram alanında kendisini göstermeye başladı.

En büyük hayalinin oyunculuk olduğunu söylemesine karşın toplumsal medya fenomeni olan Çetinkaya, Youtube üzerinden görüntü ve vloglar yayınlıyor.

Sosyetenin tanınmış simaları ile arkadaşlık yapan ve giydikleriyle olay olan Sibil, yiğit pozlarıyla konuşulan isimlerden birisi..

Son olarak Dila Tarkan’ın Yunanistan’da yapılan düğününde giydiği kıyafetle dikkati çeken Sibil Çetinkaya, bir daha dekolteli kareleriyle gündem oldu.

Sibil Çetinkaya’nın dekolteli karelerini goren hayranları beğeni yağdırırken, yorum yapmayı ise ihmal etmedi.

Sibil Çetinkaya’dan fizik şov

Türkiye’de Ayla Algan, Ekol Drama, Can Gürzap Diyalog kursu, Tümay Özokur üzere kıymetli isimlerden oyunculuk eğitimi alan fakat toplumsal medya alanında fenomen olan Sibil Çetinkaya, konuşulmaya devam ediliyor.

LAMDA Akademisi’nde oyunculuk üzerine eğitim alan hoş isim, giydiği kıyafetler ve dekolteleri ile hayranlarından yorum ve beğeni alıyor.

Cesur bir stili olan ve hoşluğunu sergilemekten kaçınmayan Sibil Çetinkaya, hayranlarından gelen yorumlardan ise pek mutlu.. Birtakım hayranları eleştirirken kimi hayranları ise giysisiyle örnek olduğunu söylüyor.
 
Üst