Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Baht Oyunu’nun Ada’sı Cemre Baysel dekolteli ve yırtmaçlı pozlarıyla ortalığı yıktı! ‘Yok bu biçimde bir güzellik’

Beykozlu

New member
Ege Üniversitesi’nde sanat eğitimi alan Cemre Baysel, oyunculuğa 2014 yılında rol aldığı Yeşil Deniz dizisiyle başladı.

hemen sonrasında İsimsizler, Payitaht: Abdülhamid, Elimi Bırakma, Ramo, Sol Yanım dizilerinde rol alan Cemre Baysel, 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde Yıldızı Parlayanlar mükafatına layık görüldü.

Son olarak Baht Oyunu dizisiyle izleyici karşısına çıkan Baysel, dizide canlandırdığı Ada karakteriyle ismini geniş kitlelere duyurdu.

Dizideki partneri Aytaç Şaşmaz ile aşk yaşamaya başlayan Baysel, bir süre dinlendikten daha sonra ekranlara dönmeye karar verdi.

Güzel oyuncu, şimdilerde başrolünü Burak Çelik ile paylaşacağı Senden Daha Hoş dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sosyal medyayı etkin kullanan oyuncu, mesleği ve özel hayatının yanı sıra toplumsal medya paylaşımlarıyla da isminden kelam ettirmeyi başarıyor.

Sosyal medyayı salladı

Güzelliğiyle kendine hayran bırakan Cemre Baysel, son olarak özel bir çekim için kamera karşısına geçti.

Kusursuz makyajı, giydiği derin dekolteli ve yırtmaçlı elbiseleriyle parıldayan Cemre Baysel, takipçilerinden tam not aldı.

23 yaşındaki oyuncunun çekimdeki kareleri, Instagram ve Twitter’ın gündemine oturdu.

Hayranları, hoş oyuncuya ”Yok bu biçimde bir güzellik”, ”Muhteşemsin”, ”Sonunda beklediğimize değdi”, ”Yıldız üzere parlıyosun” yorumları yaptı.
 
Üst