Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Bakan Koca şimdiki corona bilgilerini deklare etti! İşte hadise ve vefatta son durum

Leila

Global Mod
Global Mod
Sıhhat Bakanlığı’nın deklare ettiğı 7 Şubat 2022 Pazartesi gününün corona virüsü (koronavirüs) tablosuna göre son 24 saatte 236 kişi ömrünü kaybetti. Yeni hadise sayısında ise düne göre artış yaşandı. Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca, “Günlük Covid-19 Tablosunda yeni olay sayısına dâhil olmak an sorunu. Kendinizi muhafazaya çalışın. Yaşlılara ve kronik hastalara karşı dikkatli olun. Aşınızı yaptırın” dedi.

Sıhhat Bakanlığı, Türkiye’nin günlük COVID-19 tablosunu deklare etti. 7 Şubat bilgilerine bakılırsa, 432 bin 131 test yapıldı.

Son 24 saatte, 96 bin 514 yeni olay tespit edildi. Bugün 83 bin 274 kişi de sıhhatine kavuşurken corona niçiniyle 236 kişi ömrünü kaybetti.

BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA

Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca, “Günlük Covid-19 Tablosunda yeni hadise sayısına dâhil olmak an sıkıntısı. Hastalığı yavaşça geçirecek kümede yer aldığınızı düşünseniz de, bilmediğiniz bir tabloyla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi müdafaaya çalışın. Yaşlılara ve kronik hastalara karşı dikkatli olun. Aşınızı yaptırın” dedi.


AŞILAMADA BİRİNCİ SIRADA HANGİ KENT VAR?

Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Manisa takip etti.

EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA’DA

Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa’yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

DÜN OLAY VE VEFAT SAYISI KAÇTI?

Bakanlığın 6 Şubat datalarına göre, dün 412 bin 352 test yapılmıştı. Dün, 87 bin 934 hadise tespit edilirken, 201 kişi hayatını kaybetmiş ve 76 bin 552 kişi sıhhatine kavuşmuştu.

Okumaya devam et...
 
Üst