Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Bergen’in başrolü Farah Zeynep Abdullah’ın eski aşkına bakın! O isim Çok Hoş Hareketler’de kırıp geçiriyor

Beykozlu

New member
Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ile Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı, “Acıların bayanı” olarak tanınan Bergen Sarılmışer’in ömrünü anlatan Bergen sineması, büyük ses getirdi.

1989 yılında eski kocası tarafınca vurularak öldürülen Bergen’in çocukluğu, gençliği, yaşadıkları, acıları Farah Zeynep Abdullah’ın performansı ile izleyicilerle buluştu.

Kısa müddette en çok konuşulan bahisler içinde yerini almayı başaran sinemanın başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, başarılı oyunculuğuyla büyük beğeni topladı.

Paklar Apartmanı dizisinden ayrıldıktan daha sonra Bergen sinemasıyla izleyici karşısına çıkan Abdullah, oyunculuğunun yanı sıra hoşluğuyla de isminden kelam ettiriyor.

Sık sık açıklamaları ve özel ömrüyle gündeme gelen Abdullah’ın kameralar gerisindeki hayatı merak ediliyor.

Hakkında araştırma yapanlar, hoş oyuncunun eski sevgilisinin kim olduğunu öğrenince şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

O DENLİ BİR GEÇER VAKİT Kİ İÇİN OKULUNU DONDURDU

1989 yılında İstanbul Beşiktaş’ta Irak Türkmeni bir baba ve Boşnak kökenli bir annenin kızı olarak dünyaya gelen Farah Zeynep Abdullah, İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi’nde eğitim gördü.

sonrasındasında babasının işleri niçiniyle İngiltere’ye taşınmak zorunda kalan Farah Zeynep Abdullah, İngiltere’de üniversite öğrencisiyken O denli Bir Geçer Vakit ki dizisinden teklif aldı.

Okulunu dondurarak Türkiye’ye dönen Abdullah, diziye ikinci dönemde veda edip İngiltere’ye döndü ve yarım bıraktığı okulunu tamamladı.


BERGEN’E BERGEN’DEN DAHA ÇOK BENZEDİ

Kurt Seyit ve Şura, Mükemmel Yüzyıl Kösem, Gülizar üzere üretimlerde rol alan Farah Zeynep Abdullah, başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Kelebeğin Düşü, Bi Küçük Eylül Sorunu, Unutursam Fısılda, Ekşi Elmalar, Arif v 216, Bizim İçin Şampiyon üzere sinemalarda rol alan Farah Zeynep, Günahsızlar Apartmanı’nda hayat verdiği ‘İnci’ karakteriyle büyük beğeni topladı.

Şimdilerde Bergen sinemasında arabesk sanatkarı Belgin Sarılmışer’e hayat veren Abdullah, oyunculuğu ve Bergen’e olan benzerliğiyle seyirciden tam puan aldı. İzleyiciler, Bergen’e Bergen’den daha fazlaca benzediğini lisana getirdi.


ESER YENENLER İLE AŞK YAŞADI

Özel ömrüyle da isminden kelam ettiren Farah Zeynep Abdullah’ın birinci magazinel aşkını bakılırsanler şaşıp kaldı.

Farah Zeynep, çabucak hemen mesleğinin başındayken Çok Hoş Hareketler Bunlar’ın yıldızı Eser Yenenler ile aşk hayatıştı.

bir arada görüntülenmekten kaçmayan çift, sık sık magazincilere memnunluk pozları veriyordu. Evlenecekleri konuşulan ünlü çift, 3 yılın sonunda ani bir kararla yollarını ayırdı.

Eser Yenenler, ”3 yıl epey hoş bir alaka yaşadık. Lakin ağır iş temposu ve ortaya giren uzaklıklar maalesef aşkımızı bitirdi.” tabirlerini kullandı.

Farah Zeynep Abdullah, Eser Yenenler’den daha sonra meslektaşı Ahmet Rıfat Şungar ile uzun soluklu bir münasebet yaşadı.

daha sonrasında Reynmen ve Doğu Demirkol üzere isimlerle birlikte anılan Abdullah’ın bilinen son münasebeti DJ Artz ile oldu. Yakın vakit evvel ayrılan ikili, Instagram’da bir arada yer aldıkları bütün kareleri silmişlerdi.

Eser Yenenler ise şimdilerde Berfu Yenenler ile memnunluk bir evlilik sürdürüyor.
 
Üst