Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Bir kadına karşı uygunsuz davranışı için Primark CEO'su istifa

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
31 Mart 2025, 09:45 Pazartesi

2009 yılından bu yana Textile Primark firmasının CEO'su Paul Marchant, bir kadının “sosyal ortamda” kendisine yönelik davranışları hakkında sunulan suçlama ile ilgili olarak şirketin matrisi Associated British Foods (ABF) tarafından yapılan bir soruşturma sonrasında pozisyonun hemen istifasını sundu.

Marchant “yargılama hatasını kabul etti ve eylemlerinin ABF tarafından beklenen standartları karşılamadığını kabul ediyor” diye bildirdi, yöneticinin söz konusu kişiye ABF yönetim kuruluna, Primark'tan ve şirketle ilgili diğer insanlara özür dilediğini de sözlerine ekledi.

FAF Finans Direktörü Eoin Tonge, yönetim ekibi ve Primark Stratejik Danışma Konseyi ile işbirliği yaparak Primark Interim CEO'su pozisyonunu alacak. Yanında, ABF grubunun finansal denetleyicisi Joana Edwards, ABF'nin geçici finans müdürü olarak sahne alacak.

ABF CEO'su George Weston, uzun vadeli bir iş kurmanın ve yönetmenin tek yolu olan ABF CEO'su George Weston, “Çok hayal kırıklığına uğradım” dedi.

«Yoldaşlar ve diğer insanlara saygı ve haysiyetle muamele edilmelidir. Kültürümüz herhangi bir bireyden daha büyük olmalı ve daha büyük olmalı ”diye ekledi.

Yorum

Bir Hata Bildir