Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Bir vakit içinder Çukurova’nın Demir’i geri dönüyor! Sadakatsiz’in yıldızı partneri oldu… Fırtınalar kopacak!

Beykozlu

New member
23 Nisan 1981 yılında Kayseri’de dünyaya gelen Murat Ünalmış, 4 dönem boyunca ATV’de yayınlanan Bir vakit içinder Çukurova’da uzunluk gösterdi.

Hilal Altınbilek ile partner olan ve her insanın sevgisini kazanan Ünalmış, diziye finalindilk evvel ölerek veda etti. Bir vakit içinder Çukurova’dan ayrıldıktan daha sonra ekranlarda gözükmeyen oyuncu geri dönmeye hazırlanıyor.

Eda Tezcan’ın yazdığı, direktör koltuğunda Ali Balcı’nın oturduğu ve MF Yapım’ın işvereni Asena Bülbüloğlu’nun imzasını taşıyan Gülcemal, kısa bir süre daha sonra ekranlara “Merhaba” diyecek.

Başarılı oyuncu Murat Ünalmış, bu dizim ile birlikte FOX TV ekranlarında hayranlarıyla buluşmaya başlayacak.

Başarılı ve güzel oyuncuya bu dizisinde Sadakatsiz ile yıldızı parlayan isimlerden birisi eşlik edecek.

İşte Murta Ünalmış’ın partneri

Gazeteci ve TV100 Magazin Müdür Birsen Altuntaş’ın özel haberine göre; Gülcemal isimli dizinin başrol oyuncuları belirli oldu.

Sadakatsiz dizisinin akabinde Disney Plus’ın Halit Ergenç ve Songül Öden’li ‘Numen’de başrol oynayan Melis Sezen, Gülcemal dizisi ile el sıkıştı.


Melis Sezen bu biçimdece Bir vakit içinder Çukurova dizisinin akabinde Gülcemal ile ekrana dönmeye hazırlanan Murat Ünalmış ile partner oldu.
 
Üst