Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Bir vakit içinder Çukurova’nın Saniye’si estetiksiz kareleri ile şoke etti! ‘Ama biz doğal sanmıştık, olmadı bu’

Beykozlu

New member
16 Ocak 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Selin Yeninci, Dokuz Eylül Üniversitesi Hoş Sanatlar Fakültesi’ni bitirdi.

Adana Sinema Şenliği ve 53. Sinema Müellifleri Derneği Ödülleri’nde En Düzgün Yardımcı Bayan Oyuncu Ödülü’nü alan Yeninci, Bir vakit içinder Çukurova yardımıyla parladı.

Cennetin Sırları, Galip Derviş, Vicdan, Toz Ruhu, Olur Olur, Ah Neriman, Gönül, Tatlı Küçük Yalancılar, Kaçın Kurası, Yüz Yüze, Avlu, Bir vakit içinder Çukurova üzere üretimlerde yer alan oyuncu, sergilediği performansla göz doldurdu.

Bir vakit içinder Çukurova’da 4 dönem boyunca Saniye karakterine hayat veren ve bu sene diziden ayrılan Yeninci, akıllarda bu rolüyle kaldı.

İrem Helvacıoğlu, Olgun Toker ve Engin Öztürk’ün yer aldığı TV8’in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk ile bir daha ekrana geri dönen Selin Yeninci, estetikli kareleri ile gündem oldu.

Hoş ve başarılı ismin o karelerini nazarann hayranları, vakit içerisinde burnuna ufak dokunuşlar yaptırdığını söylemiş oldu.

Selin Yeninci’nin gündem olan kareleri

Annenin Sırrıdır Çocuk’un Meryem’i Selin Yeninci, Bir vakit içinder Çukurova dizisinde rol alırken burun ameliyatı olmuştu.

Selin Yeninci’nin yeni halini gorenler, “Burnun karakteristikti niye bu biçimde bir şey yaptın?” diye sordu. Bu kareleri görmeyenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.


Estetikli halinin bile beğenildiği Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde sergilediği oyunculuk performansı ile toplumsal medyada viral oldu.
 
Üst