Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Bir vakit içinder Çukurova’nın Saniye’si sütyenli paylaşımıyla toplumsal medyayı salladı! ‘Yaktın bir daha ortalığı’

Beykozlu

New member
16 Ocak 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Selin Yeninci, Dokuz Eylül Üniversitesi Hoş Sanatlar Fakültesi Oyunculuk kısmından mezun oldu.

Haluk Bilginer ile Oyun Atölyesi’nde Macbeth, Don Juan’ın Gecesi üzere profesyonel oyunlarla mesleğine başarılı bir giriş yapan Selin Yeninci, birinci oyunculuk tecrübesini Vicdan dizisiyle yaşadı.

Cennetin Sırları, Galip Derviş, Vicdan, Toz Ruhu, Olur Olur, Ah Neriman, Gönül, Tatlı Küçük Yalancılar, Kaçın Kurası, Yüz Yüze, Avlu, üzere üretimlerde uzunluk gösteren Selin Yeninci, Altın Koza mükafatına layık görüldü.

Asıl çıkışını 4 dönem boyunca başrollerinde Hilal Altınbilek, Furkan Palalı ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Bir vakit içinder Çukurova dizisiyle yapan Selin Yeninci, dizide hayat verdiği Saniye rolüyle akıllara kazındı.

Dönemin başında diziden ayrılan Yeninci, başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Olgun Toker ve Engin Öztürk’ün yer aldığı TV8’in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk ile ekranlara döndü.

Dizide Meryem karakterini canlandıran başarılı oyuncu, sergilediği performansla her insanın beğenisini kazanıyor.

Oyunculuğunun yanı sıra hoşluğuyla de beğeni toplayan 34 yaşındaki oyuncu, toplumsal medyayı çok etkin kullanıyor.

Selin Yeninci’den sütyenli paylaşım

Toplumsal medya hesabından paylaştığı bahadır pozlarıyla isminden kelam ettiren Selin Yeninci, argümanlı paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Instagram’da yaklaşık 900 bin takipçisi bulunan Yeninci, sütyenle çekildiği pozunu takipçileriyle paylaştı.

Hoş oyuncuya ”’Yaktın bir daha ortalığı”, ”Saniye ne oldu sana?”, ”Mübarek günde ne yapıyorsun Selin”, ”Bu orta fazlaca güzelleştin”, ”Pamuk şekeri üzere tatlı olmuşsun” üzere yorumlar yapıldı.
 
Üst