Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

‘Biri bu kızı giydirsin, acil’ Gönül Dağı’nın Asuman’ı küçük elbisesiyle çalıların içinde poz verdi!

Beykozlu

New member
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Asuman’a hayat veren Hazal Çağlar, oyunculuğu ile dikkati çekiyor.

Gedelli’ye lider olan babası Münir ile bir arada yaşayan ve çocukken hayli yalnız kalan Asuman, aşkı Ramazan yardımıyla tattı.

Ramazan ve Asuman’ın aşkına mani olan Münir Lider ise onlar evlenmesin diye elinden geleni yaptı.

Felç geçiren ve uzun bir süre yatalak kalan Münir Başkan’ın gönlü daha fazla kızının üzülmesine dayanamadı ve Asuman ile Ramazan sözlendi.

Ramazan’ı canlandıran Cihat Süvarioğlu ile pek düzgün bir ahenk yakalayan Hazal Çağlar, Asuman’ı üzerine adeta bir elbise üzere giydi.

Asuman’ın hayat kıssasını, aşkını ve vakit zaman kaybedişlerini ustalıkla yansıtan Hazal Çağlar, sesiyle ise kulaklarını pasını sildi.

Neşet Ertaş’ın birbirinden hoş türkülerini izleyicisi ile buluşturan Çağlar, hoşluk konusunda da birfazlaca oyuncu arkadaşını geride bıraktı.

Hazal Çağlar’ın eski karesi olay oldu

birinci vakit içinderda Aile Hükümeti projesinde kamera karşısına çıkan ve Gönül Dağı yardımıyla büyük bir çıkış yakalayan Hazal Çağlar, eski kareleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Evvelden çoksı ile makyaj yaptığı ve yiğit kıyafetler giydiği görülen Çağlar, saçlarını ise kıvırcık kullanmayı tercih etmiş.

Geçen vakitte yüzünün oturduğu ve daha fazla güzelleştiği görülen Hazal Çağlar’ın küçük elbiseli karesi şaşırttı.


Hazal Çağlar için toplumsal medya üzerinden, “Bu ne hal?” ,”Dizdeki Asuman sen misin?” , Yeterli ki değişmişsin” , “Hep güzelmişsin” üslubunda farklı yorumlar geldi.

vakit içinde yüzü oturan Çağlar’ın hoşluğuna hoşluk kattığı ve giysinin bir çok değiştiği görüldü.
 
Üst