Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Cennet Mahallesi’nin Ayşe’si meslek değiştirdi, duyanın lisanı tutuldu! ‘Randevu almak için ne yapıyoruz?’

Beykozlu

New member
11 Haziran 2004 ile 23 Haziran 2007 tarihleri içinde Show TV’de yayınlanan Cennet Mahallesi; Melek Baykal, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Alişan, Çağla Şıkel ve Zeki Alasya üzere isimleri bir ortaya getirdi.

İstanbul’un en renkli sokakları olan Balat’ta çekilen dizi, eğlenceli sahneleri ile herkesi gülme krizine soktu ve keyifli anlar yaşattı.

Günümüzde de yenidenlarıyla yayınlanan dizinin oyuncuları, yıllar daha sonra hayatları ve yaşadıkları değişimlerle gündem oluyor.

Bu değişimi yaşayan isimlerden olan ve dizide Ayşe karakterine hayat veren Belemir Temizsoy, nazarannleri şaşırtıyor.

1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ve 3 dönem Çiçek Taksi’de yer alan Temizsoy, Ayşe karakteri ile tanındı ve gönüllere girmeyi başardı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Tiyatro ve Bale Eğitimi alan hem de da Youtube üzerinden görüntüler çeken Temizsoy, uzun bir müddetdir ekranlardan uzak bir hayat sürüyor.

Paramedik Kısmı mezunu olan ve ekranlara döneceğine dair sinyal vermeyen Belemir Temizsoy, yeni bir işe geçiş yaptı.

Hoşluk uzmanı oldu

24 yaşında olan Belemir Temizsoy, Instagram’ın öykü kısmından yeni işini paylaştı.

Hoş isim yaptığı paylaşıma, “Artık onaylı bir hoşluk uzmanınız var. Bir tebriğinizi alırım.” dedi. Hoşluk uzmanı olarak yoluna devam eden oyuncuya hayranlarından tebrik bildirileri yağdı.

Genç oyuncunun birtakım hayranları ise toplumsal medyadan, “Nasıl randevu alabiliriz?” stilinde sorular sordu.


Nikah masasına oturacak

Geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi alan Belemir Temizsoy’un kısa bir süre daha sonra nikah masasına oturması bekleniyor.

Evlilik teklifine dair bilgileri paylaştığı bir görüntüde anlatan Belemir Temizsoy konuşmasına, “Evlenme teklifi aldım. Biz yaklaşık 2,5 yıldır beraberyiz Mert’le.

Temizsoy ayrıyeten Müjdat Gezen’e hürmet ve sevgisinin sonsuz olduğunu, evlenmesinde bir parmağı olduğunu belirtti.


Sıhhat

Uyku eksikliği ile ilgili 10 önemli hastalık

3. Sayfa

Aksaray’da köpek tartışmasında görümce, gelini bıçakladı

Cryto Trade

Ünlü iş insanı Murat Acar’dan kazandıran strateji
 
Üst