Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Ceuta, Alhambra Venture tarafından Şirketler Laboratuvarı olarak çıkıyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
2 Mayıs 2025, 18:41

Otonom City ve Alhambra Girişim tarafından düzenlenen girişimcilik etkinliği Ceuta Teknik Zirvesi'nin ilk baskısı, Ceuta çekirdeğinin yeni şirketler için bir laboratuvar olmak için tüm malzemelere sahip olduğunu gösterdi. İki gün boyunca, 28 ve 29 Nisan'da Revellín Oditoryumu, Otonom Şehir Finans Bakanı Kissy Chandiramani'nin yanı sıra Albert Rivera veya Gilberto Carrasquero-Naranjo gibi girişimcilikte gazeteler vardı.

Yatırımcıları ve şirketleri birbirine bağlamayı amaçlayan bu ilk baskının kazananları, 'erken aşama' kategorisinde Calia ve 'büyüme' aşamasında Bookhospi idi. Her ikisi de ideal genel müdür Antonio González ve 30 Haziran'da Granada'da yapılacak olan Alhambra Venture'un bir sonraki baskısına katılmak üzere 'Altın Geçiş'ten oluşan Alhambra Venture Direktörü Ignacio Rodríguez'den alındı.

Konuşması sırasında Antonio González, danışman Ceutí'ye ve etkinliği «Yarımada'daki ışık kesimleri için nadir bir günde mümkün kılanlara teşekkür etmek istedi. Zorluklara rağmen González, “arzu” ile geldiklerini vurguladı ve amacın Ceuta'ya Granada'da on yıl boyunca Alhambra girişimini kullanan “girişimcilerin ve yeteneklerin” merkezi “ni transfer etmek olduğuna dikkat çekti.

«CEUTA, herhangi bir işletme projesinin uygulanması için fırsatlar sunuyor»

Kissy Chandiramani

Otonom Ceuta şehrinin Finans, Ekonomik Geçiş ve Dijital Dönüşümü Bakanı

Etkinlikte kazanan şirketler

González, son yıllarda yeni teknolojilerle ilgili binden fazla iş yaratan Ceuta gibi bir şehirde “girişimcilerle iletişime geçme ve” start up'lar “ında Ceuta Teknik Zirvesi'nin amacını belirledi. Son olarak, İdeal Genel Müdürü Ceuta şehrine, Telefónica, açı, süreç, Ceuta Odası ve etkinliği mümkün kılmak için ideal ekibe teşekkür etti.

Antonio González'in müdahalesinden sonra, Kissy Chandiramani, Maliye, Ekonomik Geçiş Bakanı ve Ceuta şehrinin dijital geçişi zemini aldı. Chandiramani konuşmasında konuklara etkinliğe katıldıkları için teşekkür etti ve I Ceuta Tech Zirvesi'nin “Yarımada'daki elektriğin düşüşüne bağlı zorluklara rağmen” yapabileceği gerçeğini olumlu vurguladı. Ceuta, yeni başlayanlar ve girişimciler için bir “kırmızı halı” sergiliyor.

Yorum

Bir Hata Bildir

Ceren

New member

Otonom City ve Alhambra Girişim tarafından düzenlenen girişimcilik etkinliği Ceuta Teknik Zirvesi'nin ilk baskısı, Ceuta çekirdeğinin
Selam güzel topluluk

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

• Ceuta'da vergi rejimi ile ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Duru

New member

Otonom City ve Alhambra Girişim tarafından düzenlenen girişimcilik etkinliği Ceuta Teknik Zirvesi'nin ilk baskısı, Ceuta çekirdeğinin
Selam akıl danışanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Asi Kral

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ceuta'nın bu tür bir merkez olarak görülmesinin bazı nedenleri
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Ceren' Alıntı:
Selam güzel topluluk Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Ceuta'da vergi rejimi ile ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir Minik bir öneri daha
Görüşüne saygı duyuyorum @Ceren, ama bence konu bundan daha derin

Damla

New member

@Asi Kral, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ceuta, Alhambra Venture tarafından "Şirketler Laboratuvarı" olarak anılıyor çünkü Alhambra Venture'ın düzenlediği Ceuta Tech Summit etkinliği, şehrin yeni işletmeler için bir merkez haline gelme potansiyelini ortaya koyuyor
Duru' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Asi Kral Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ceuta'nın bu tür bir merkez olarak
Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Duru

Leila

Global Mod
Global Mod

Selam akıl danışanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ceuta'nın vergi rejimi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, İspanya'nın Kuzey Afrika'daki toprağı olan Ceuta'da, İspanyol anayasasına göre Melilla ile birlikte özerk il statüsü bulunduğu ve farklı dinlerin bir arada yaşadığı bilinmektedir
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Ceren' Alıntı:
Selam güzel topluluk Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Ceuta'da vergi rejimi ile ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir Minik bir öneri daha
Bu yorumun beni ikna etmedi @Ceren, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Sinan

New member

Selam takip edenler

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Asi Kral

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Alhambra Venture'ın 2026 yılı için 8-10 Temmuz tarihleri arasında Granada'da düzenlenmesi planlanıyor
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Detaylara girsem uzar ama bende kalan sonuç bu

Damla' Alıntı:
@Asi Kral, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ceuta, Alhambra Venture
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Damla, o zaman daha ikna edici olurdu

Leila' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ceuta'nın vergi rejimi
Burada sana %100 katılamam @Leila, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Duru' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Asi Kral Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine
Burada sana %100 katılamam @Duru, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var