Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Çiftçilerin grevi nedeniyle 26'sı Pazartesi günü yollar kapandı, güncellenmiş DGT haritasına bakın

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
Çiftçilerin protestoları, İspanya genelindeki seferberliklerle geçen birkaç haftanın ardından, 26 Şubat Pazartesi günü yirmi birinci günüyle karşı karşıya. Tarımsal meslek örgütleri Asaja, COAG ve UPA, çiftçileri ve çiftlik sahiplerini bu Pazartesi günü Madrid'de, Avrupa Birliği Tarım Bakanları Konseyi toplantısıyla aynı zamana denk gelen ve balıkçılık sektörünün de katıldığı bir protestoya davet etti. . Böylelikle İspanya'nın dört bir yanından yüz traktör ve binlerce çiftçi, 'Kırsal kesim destek, saygı ve tanınma ister' sloganıyla bu pazartesi günü başkentin merkezini gezerek tarım sektörünün birçok sorununa çözüm talep edecek.


Traktörlerin, Tarım Bakanlığı önündeki Paseo de Infanta Isabel'e yoğunlaşmak üzere Barselona Şehri Avenida del Mediterráneo'daki National 3 üzerinden başkente ulaşmak için bu Pazartesi sabah saat 09:00'da Arganda Köprüsü'nden ayrılması planlanıyor. Luis Planas liderliğindeki bakanlıktan, toplanan kuruluşların üst düzey yetkililerinin müdahalelerinin gerçekleşeceği Avrupa Komisyonu Ofisi'nin genel merkezine (Paseo de la Castellana, 46) gidecekler.

Bu DGT haritasında çiftçilerin grevi nedeniyle kapanan yolları gerçek zamanlı olarak görebilirsiniz.

Seferberliğin ilk günü olan 6 Şubat'tan bu yana, İçişleri Bakanlığı olası yaptırımlar için 8.886 kişiyi tespit etti ve İspanya'nın farklı yerlerindeki barikatlar ve çekici römorklarıyla ilgili 3.189'un biraz üzerinde idari şikayette bulunuldu. Ayrıca tutuklu sayısı şu anda 60 kişiye ulaştı.
 
Üst