Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Çiftçilerin grevi nedeniyle Salı günü yollar kapandı, güncellenmiş DGT haritasına bakın

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
Çiftçilerin protestoları, İspanya genelindeki seferberliklerle geçen birkaç günün ardından, 13 Şubat Salı günü sekizinci günüyle karşı karşıya. Protestoların ikinci haftası, İspanya'nın farklı yollarında görev yapan Polis ve Sivil Muhafız ajanlarının yanı sıra bölgesel polisin, daha önce bildirilmeyen yoğunluklarda yolların kapatılamayacağı yönündeki uyarısıyla başladı.


Hareketlenmelerin başladığı geçen Salı gününden bu yana, İçişleri Bakanlığı olası yaptırımlar için 8.640 kişiyi tespit etti ve İspanya'nın farklı yerlerindeki barikatlar ve tır römorklarıyla ilgili 3.176 idari şikayette bulunuldu. Ayrıca geçen Salı gününden bu yana tutuklu sayısı toplam 31 kişiye yükseldi.

Bu DGT haritasında kamyoncuların grevi nedeniyle kapanan yolları gerçek zamanlı olarak görebilirsiniz.

Taşımacılık şirketlerinin kuruluşu olan Ulusal ve Uluslararası Karayolu Yük Taşımacılığı Sektörünü Savunma Platformu, bu Pazartesi gecesi, protestolara ve çiftçilerin grevine katılarak bu Cumartesi başlayan süresiz grevi iptal etti. Platform 6-F tarafından.


Bu haftanın öne çıkan protestolarından biri yarın, yani 14'ü Çarşamba günü Mercamadrid'in önünde gerçekleştirilecek olan protestodur ve bunu ay boyunca Madrid otoyollarında bir traktör yürüyüşü ve merkeze yapılacak bir gösteri ile takip edecek. Avrupa Komisyonu'nun.
 
Üst