Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Çılgın Sedat kimdir, kaç yaşında? Çılgın Sedat ve eşi Hasret Kapurtu hakkında bilgiler

Beykozlu

New member
“Çılgın” lakabıyla tanınan ünlü müzikçi Sedat Kapurtu, Alişan’ın sunumuyla TRT1 ekranlarına gelen Alişan’la Hayata Gülümse isimli programa konuk oldu.

2000’li yılların başından bu yana müzik dalının ortasında olan Çılgın Sedat, beraberinde bir müzisyendir.

Bağlama, kanun, bateri, davul ve klavye üzere biroldukca enstrümanı çalabilen Çılgın Sedat, vakit zaman eşi ve oğluyla gündeme gelen isimler içinde yer alıyor.

Pekala, Çılgın Sedat kimdir, kaç yaşında, nereli, oğlunun hastalığı nedir? Hasret Kapurtu kimdir? İşte ünlü şarkıcı Çılgın Sedat’ın müzikleri ve eşi Hasret Kapurtu hakkında bilgiler…

ÇILGIN SEDAT KİMDİR?

Asıl adı Sedat Kapurtu olan Çılgın Sedat, 1 Kasım 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Sivaslı olan Çılgın Sedat, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde 4 yıl eğitim aldıktan daha sonra tar ve cümbüş çalarak müzik mesleğine adım attı.

Bağlama, kanun, bateri, davul ve klavye üzere müzik aletlerini de çalabilen Çılgın Sedat, küçük yaşta katıldığı ses yarışında ikinci oldu.

Müzik yaşantısına bir periyot orta veren Çılgın Sedat, profesyonel futbol yaşamına 2008 yılında Zeytinburnuspor’da futbol oynayarak adım attı.

1 Temmuz 2011 tarihinde futbol mesleğini sonlandıran Çılgın Sedat, futbolun yanında ayrıyeten taekwondo, karate ve kick boks sporu ile de ilgilenmekte ve Muay Thai hakemliği yapmaktadır.

2014 yılında “Çılgın Sedat İle Çılgın Show” isminde bir program sunan ünlü müzikçi, 2015 yılında eşi Hasret Kapurtu ile birlikte sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışına katıldı.

2017 yılında Survivor takımına alınan Kapurtu, ünlüler grubunda yarıştı ve 63. günün sonunda elendi.


ÇILGIN SEDAT’IN EŞİ HASRET KAPURTU KİMDİR?

48 yaşındaki Çılgın Sedat, 2005 yılında Hasret Kapurtu ile evlendi. Çiftin bu evliliğinden Siraç ve Yağız isminde 2 oğlu oldu. 2006 yılında dünyaya gelen oğlu Siraç’ın engelli olduğu biliniyor.


ÇILGIN SEDAT’IN OĞLUNUN HASTALIĞI

Çiftin büyük oğulları Siraç, 14 günlükken geçirdiği beyin kanaması kararı yüzde yüz engelli kalıyor.

Hekimler ‘yaşamaz’ derken Çılgın Sedat ve eşi Hasret Kapurtu, oğullarını hayatta tutma çabası veriyor.

Çılgın Sedat, oğlunun hastalığına ait daha evvel yaptığı açıklamada, “Siraç’ın epeyce güçlü bir epilepsisi var, ilaçlar bile tesir etmekte fazlaca zorlanıyor. Gerçekleşen son krizinde yatak sallandı, kurbanlık koyun sallanır ya, o denli titriyordu oğlum. Doğduğundan beri nöbetleri yaşıyor.” sözlerini kullanmıştı.

ÇILGIN SEDAT MÜZİKLERİ

  • 2000 Delikanlı Üzere
  • 2002 Bastıra Bastıra Aşk
  • 2004 tekrar Mı Tövbe
  • 2007 Siraç Bebeğime
 
Üst