Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

CNMV, bir yılı aşkın süredir felç olan Ezentis'in ticaretinin askıya alınmasını kaldıracak

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
26 Ocak 2024 Cuma, 09:16


Yorum








olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.


Giriş yapmak











  • Bağlantıyı kopyala






  • Naber






  • Facebook






  • X






  • LinkedIn






  • Telgraf

Ulusal Menkul Kıymetler Piyasası Komisyonu (CNMV), denetim otoritesinin bu Cuma günü bildirdiği üzere, telekomünikasyon şirketi EzentisEzentis'in askıya alınmasını, bir yıldan fazla süren felçten sonra 29 Ocak Pazartesi günü sabah 8:30'dan itibaren kaldırmaya karar verdi.

Özellikle, CNMV, Ezentis hisselerinin ve taahhüt hakkı veren diğer menkul kıymetlerin Borsalarda ve Hisse Senedi Piyasası Arabağlantı Sisteminde ticaretinin 2 Aralık 2022'de mutabakata varılan “ihtiyati” askıya alınmasını kaldırmayı kabul etti. satın alma veya satış.


Ezentis'in ticaret alanına dönüşü, askıya alma anlaşmasının kabul edilmesine yol açan koşullar hakkında kamuoyuna “yeterli” bilginin sunulması sonucunda gerçekleşti.

Şirket, şirkete göre grubun faaliyetlerini sürdürme yeteneğini akredite eden denetçisinin sınırlı inceleme raporunu sunduktan sonra CNMV'den hisselerini borsada yeniden listelemesini talep etti. borsada işlem gören şirketin ve bağlı ortaklıklarının yeni çevresi borçsuzdur.


«Denetçinin sınırlı inceleme raporunda, kurumsal yeniden yapılanma başarılı bir şekilde tamamlandıktan sonra grubun faaliyetlerine devam edebilmesi konusunda herhangi bir şüphenin bulunmadığı anlaşıldığından, şirketin faaliyette olduğu döneme ilişkin belirsizlik paragrafı kaldırılmıştır. Şirket geçen Çarşamba günü yaptığı açıklamada, borsada işlem gören şirketin ve faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarının yeni çevresinin borçsuz olduğunu ifade etti.






Yorum





Hata bildir
 
Üst