Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Corona bu ailenin kâbusu oldu! 9’uncu vefat haberi geldi

Leila

Global Mod
Global Mod
Rize’nin Güneysu ilçesinde corona virüsü niçiniyle 6 ayda 8 yakınını kaybeden Genç ailesinin bir üyesi daha birebir hastalıktan hayatını kaybetti.

İstanbul’da yaşayan Muhammet Genç ve oğlu Burak Genç, rahatsızlanınca yakınları tarafınca hastaneye gdolayıldü.

Burada baba ve oğlunun yapılan corona virüsü testleri müspet çıktı. Tedaviye alındıktan daha sonra 6 Kasım 2020de evvel Burak, 1 hafta daha sonra da babası Muhammet Genç ömrünü kaybetti.


CORONA ADETA KÂBUS OLDU

Aileden Bünyamin Genç (41) 1 Aralıkta, İbrahim Genç (53) 4 Aralıkta, Ali Genç (58) ise 11 Aralık’ta öldü. Ali Genç’in tedavi nazarann kardeşleri Fatma Duman (55) 18 Aralıkta, Aysel Peçe de (46) 21 Şubat 2021de ömrünü kaybetti. Ahmet Genç (43) de 13 Nisan’da birebir hastalıktan hayatını yitirdi.


Ölenlerden Muhammet, İbrahim ve Ahmet Genç’in kardeş oldukları açıklandı. Başkalarının ise, Muhammet Genç’in oğlu Burak Genç, kayınbiraderi Ali Genç, Ali Genç’in oğlu Bünyamin ile kız kardeşleri Fatma Duman ve Aysel Peçe olduğu bildirildi.

AİLENİN 25 ÜYESİ AŞILANDI

6 ayda 8 ferdini yitiren, yaşadıkları dehşet niçiniyle 10 yeni mezar yeri daha hazırlayan ailenin aşı önceliği daveti üzerine geçen yıl haziran ayında Vilayet Sıhhat Müdürlüğü takımları ailenin 25 üyesini aşıladı. Aşılarla birlikte Genç ailesinde yaklaşık 10 aydır kimse corona virüsü yakalanmamıştı.


HASTALIK AĞIR SEYREDİYORDU

Fakat son günlerde Genç ailesinin corona virüsü kâbusu bir daha ortaya çıktı. Ailenin bir üyesi daha birebir hastalık niçiniyle hayat gayreti verdi. Babası, ağabeyi, 2 halası ve 4 kuzenini kaybeden, evli ve 1 çocuk annesi Şenay Genç Yalçınkaya, 3 aşı bulunmasına karşın ağır seyreden hastalık niçiniyle tedavi altında tutulduğu Rize Devlet Hastanesi’nde entübe edildi.


HAYATINI KAYBETTİ

Evli ve 1 çocuk annesi Şenay Genç Yalçınkaya (36), akşam saatlerinde tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesi’nde tabiplerin tüm gayretlerine karşın hayatını kaybetti.

Şenay Genç Yalçınkaya ile Genç ailesinden corona virüsü niçiniyle ölenlerin sayısı 9’a yükseldi. DHA

Okumaya devam et...
 
Üst