Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Coronada son durum ne? Sıhhat Bakanlığı deklare etti

Leila

Global Mod
Global Mod
Sağlık Bakanlığı’nın deklare ettiğı 30 Nisan 2022 Cumartesi gününün corona virüsü (koronavirüs) tablosuna göre son 24 saatte 11 kişi hayatını kaybetti. Yeni olay sayısında ise düne göre düşüş yaşandı.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye’nin günlük COVID-19 tablosunu deklare etti. 30 Nisan’a ilişkin bilgilere göre, 119 bin 264 test yapıldı.

Güncel bilgilere bakılırsa, 1 bin 772 yeni olay tespit edilirken 11 kişi ömrünü kaybetti. Öte yandan son bir günde 3 bin 147 kişi sıhhatine kavuştu.


AŞILAMADA BİRİNCİ SIRADA HANGİ KENT VAR?

Bakanlığın tablosuna nazaran Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.

EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA’DA

Bakanlığın tablosuna bakılırsa Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa’yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

DÜN HADİSE VE VEFAT SAYISI KAÇTI?

Bakanlığın 29 Nisan bilgilerine bakılırsa, dün 127 bin 95 test yapılmıştı. Dün, 1 bin 924 olay tespit edilirken, 9 kişi ömrünü kaybetmiş ve 7 bin 718 kişi sıhhatine kavuşmuştu.

Okumaya devam et...
 
Üst