Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Coronada son durum ne? Sıhhat Bakanlığı şimdiki bilgileri deklare etti

Leila

Global Mod
Global Mod
Sağlık Bakanlığı’nın deklare ettiğı 27 Nisan 2022 Çarşamba gününün corona virüsü (koronavirüs) tablosuna nazaran son 24 saatte 16 kişi hayatını kaybetti. Yeni hadise sayısında ise düne bakılırsa düşüş yaşandı.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye’nin günlük COVID-19 tablosunu deklare etti. 27 Nisan’a ilişkin bilgilere göre, 137 bin 647 test yapıldı.

Güncel datalara göre, 2 bin 479 yeni olay tespit edilirken 16 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde 13 bin 362 kişi sıhhatine kavuştu.


AŞILAMADA BİRİNCİ SIRADA HANGİ KENT VAR?

Bakanlığın tablosuna bakılırsa Türkiye’de en epey aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.

EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA’DA

Bakanlığın tablosuna bakılırsa Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa’yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

DÜN HADİSE VE VEFAT SAYISI KAÇTI?

Bakanlığın 26 Nisan bilgilerine göre, dün 132 bin 633 test yapılmıştı. Dün, 2 bin 511 olay tespit edilirken, 14 kişi hayatını kaybetmiş ve 14 bin 425 kişi sıhhatine kavuşmuştu.

Okumaya devam et...
 
Üst