Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Danilo Zanna’nın gençlik fotoğrafı Instagram’ı salladı! “Şefim vakit içerisinde değerlenmişsin”

Beykozlu

New member
15 Nisan 1982 yılında İtalya’da dünyaya gelen Danilo Zanna, meslek yapmak için Türkiye’ye geldi. Türk mutfağı ile ilgilenen Zanna, Türkiye’ye yerleşerek bu alanda çalıştı.

hemen sonrasında çeşitli programlarda uzunluk gösteren Danilo Zanna, birinci kere Zahide ile Hayata Yetiş isimli programda yardımcı şef olarak vazife aldı.

Kadir Has Üniversitesi İstanbul Mutfağı Enstitüsü’nde İtalyan yemekleri üzerine çalışan Zanna, Elin Oğlu porgramında tanındı.

Tuğçe Demirbilek ile evlenen ve Türkiye’ye düzgünce yerleşen Danilo Zanna, 2019 yılında MasterChef’e transfer oldu.

MasterChef müsabakası ile ününe ün katan ve şimdilerde Türkiye’de epeyce sevilen Zanna, eşinden ise 15 Aralık 2021 yılında boşandı.

Oğlu ile bir arada vakit geçiren ve İzmir – İstanbul ortası gezerek restoranlarının başında duran Zanna, gençlik karesiyle gündem oldu.

Başarılı ve güzel şef, gençlik karesi ile herkesi şaşırttı. Her haliyle sevilen Zanna için hoş yorumlar geldi.

Danilo Zanna’nın eski hali

Gneç, başarılı ve güzel bir şef olan Danilo Zanna, eski hali ile dikkatleri üzerine çekti. Toplumsal medya üzerinden yayınlanan fotoğraflarla ilgili, Zanna’nın hayranları yorum yapmayı ihmal etmedi.

“Zaman içerisinde değerlenmişsin şefim” diyenlerin sayısı ise çok fazlaydı.

Zaman içerisinde daha güzel olduğu fark edilen Zanna, gücü ile her insanın sevgisini kazanan isimlerin başında geliyor.
 
Üst