Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

David Beckham’ın gelininin hoşluğu yapma çıktı düzgün mi! ‘Meğer ne fazlaca estetik sığdırmışsın yüzüne..’

Beykozlu

New member
David Beckham’ın 23 yaşındaki oğlu Brooklyn Beckham, uzun vakittir aşk yaşadığı 27 yaşındaki Nicola Anne Peltz evlendi.

Yılın gelini olarak gösterilen ve masalsı bir düğünle evlenen Nicola Anne Peltz, uzun bir müddetdir gündemde.

Gelinliği ile genç kızlara ilham veren Nicola Anne Peltz ve annesi düğüne damga vurdu lakin estetiksiz fotoğraflar olay oldu.

Nicola Anne Peltz’in ortaya çıkan estetiksiz halleri yıllar ortasında yaşadığı değişimi ortaya koydu ve yüzündeki süreçler gün yüzüne çıktı.

İkilinin masalsı düğününü konuşanlar ortaya çıkan imgeler karşısında şoke olurken, gündemin yeni konusu ise bu fotoğraflar oldu.

Estetik hoşu çıktı

Düğünde herkesi büyüleyen Nicola Anne Peltz’in eski hali ise biroldukca kişinin dikkatini çekti.

9 Ocak 1995 doğumlu olan hoş oyuncu “Son Hava Bükücü” isimli sinemada canlandırdığı Katara karakteri ile ünlendi.

Deck the Halls sinemasında Mackenzie ve Harold isimli sinemada Becki karakterini canlandıran Nicola Anne Peltz son olarak 2014 yılında Transformers: Age of Extinction’da yer aldı. Peltz’in bu projelerde yer aldığı periyotta yüzünün pek farklı olduğu görüldü.

Sayısız süreç yaptırdığı farklı edilen Nicola, şimdiki haline ulaşmak için bir çok gayret harcamış. Genç ismin ortaya çıkan bu manzaraları ise düğüne gölge düşürdü. Masalsı düğün yerine estetikler gündeme gelmeye başladı.
 
Üst