Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

‘Demet giyinmeyi unutmuş..’ Demet Özdemir’in minicik şortunu bakılırsan beğeni butonuna çöktü!

Beykozlu

New member
26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’de dünyaya gelen Demet Özdemir, 2011-2013 yılları içinde Studio Oyuncuları’nda eğitim aldı.

Bir periyot dansçılık yapan ve her fırsatta yaptığı işten dolayı keyifli olduğunu söyleyen Özdemir, Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide Aylin’e hayat verdi.

Bu dizi yardımıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Özdemir, Çilek Kokusu isimli imal ile bunu taçlandırdı.

No:309, Erkenci Kuş ve Doğduğun Konut Kaderindir üzere üretimlerde yer alan Demet Özdemir, oynadığı reklam sinemalarında de dikkatleri çekti.

Aşk ömründe inişli-çıkışlı günler yaşayan ve aradığı memnunluğu Oğuzhan Koç’ta bulan genç yıldız, evlenmeye hazırlanıyor.

14 Şubat’ta evlilik teklifi alan ve gelin olmaya hazırlanan Demet Özdemir, toplumsal medya paylaşımları ile gündem oluyor.

Toplumsal medya üzerinden çoğunlukla fotoğraf paylaşan ve bu kareleri ile rekor kıran Özdemir, bir daha kusursuz fiziğini konuşturdu.

Demet Özdemir’in küçük etekli karelerine yorum yağdı

Şu sıralar ekranda yer almayan ve son olarak Aşk Taktikleri ile Netflix’te uzunluk gösteren Demet Özdemir, toplumsal medyasını ihmal etmiyor. İşlerinin içinde çoğunlukla fotoğraf paylaşan Özdemir, son karesi ile beğeni rekoru kırdı.


Özdemir, “Hoş hava” notuyla bir paylaşım yaptı. Oyuncunun kısa şortuyla yeşillikler içinde verdiği kısa müddet içerisinde beğeni rekoru kırdı. Özdemir’i nazarannler “Hoş olan yalnızca hava değil” yorumlarında bulundu.
 
Üst