Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Destan nefes kesen bir kısımla geliyor! Akkız annesine kavuşuyor, Çolpan Hatun ölüyor…

Beykozlu

New member
Direktörlüğünü Fethi Bayram ve Metin Günay’ın üstlendiği, senaryosunu Irmak Fazilet ile Ayşe Ferda Eryılmaz’ın kaleme aldığı ATV’nin sevilen dizisi Destan, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Başrollerinde Ebru Şahin, Edip Doruklu, Selim Bayraktar ve İpek Karapınar’ın yer aldığı Bozdağ Sinema imzalı Destan dizisi, aksiyon ve heyecan dolu kısımlarıyla adeta nefes kesiyor.

Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan Destan dizisi, Gök Kağanı Korkut Han’ın yetim bıraktığı savaşçı dağ kızı Akkız’ın gayretini mevzu ediniyor.

Her kısmı merakla beklenen dizinin 5 Nisan Salı akşamı ekranlara gelecek 18. kısmından heyecanı arşa çıkaran bir fragman yayınlandı.

Yayınlanan fragmanda; Çolpan Hatun ve Balamir’in okla vurulduğu görüldü. Daha fazla dayanamayan Çolpan Hatun, ömrünü kaybetti.

Çolpan Hatun’un yerine geçen Batuga’nın, ”Düşmanı sevindirmek yok.” kelamları dikkati çekerken izleyiciler, Çolpan Hatun’un ölmediğini, ölmüş üzere gösterildiğini belirten yorumlarda bulundu.

AKKIZ ANNESİNE KAVUŞTU

Öte yandan Akkız, ”Anamı kaçırdınız, sakladınız. Peşini bırakırım mı sandın?” diyerek hesap sorarken Akkız’ın annesi ortaya çıktı.

Akkız’ın annesi rolüne hayat veren ismin ise Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı İnci Tataroğlu karakteriyle akıllara kazınan ve son olarak Avlu dizisiyle izleyici karşısına çıkan Sema Şimşek olduğu açıklandı.

Çolpan Hatun öldü mü? İpek Karapınar diziden ayrıldı mı? Akkız’ın annesi kim? Tüm bu soruların cevapları, yeni kısımla bir arada netlik kazanacak.


DESTAN SON KISIMDA NELER OLDU?

Akkız anasını bulmak için çıktığı seyahatte hiç beklemediği sürprizlerle karşılaşır. Batuga’da babasına gerçekleri anlattığında hiç beklemediği bir reaksiyon görür. Taizu ve Vargı, mevtten kurtulmak için kaçarlar fakat Batuga ile arkadaşları buna hazırdır, hayli önce tüm yolları kesmişlerdir. Taizu ve Vargı’nın akıbetleri ne olacak? Kurduğu oyunla Tılsım Hatun’un ölmesine sebep olan Ulu Ece için yolun sonu mu? Vargı, Ulu Ece’yi ele verecek mi?

Batuga bölünen ülkesini birleştirmek ve Balamir’in iktidar hırsından kurtulmak için Alpagu Han’ı istemeyen uzunluk beglerine kendi hanlığını teklif eder lakin çolak olup çift eliyle kılıç tutamaması onun önündeki kapıları kapatır.
 
Üst