Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Destan’ın çekik gözlü hoşu Mei Jin memleketiyle şaşırttı! ‘Ne Çinli, Ne Japon’

Beykozlu

New member
ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisi, hem öyküsü tıpkı vakitte oyuncularıyla izleyicinin beğenisini topluyor…

Başrollerinde Ebru Şahin, Edip Zirveli ve Selim Bayraktar’ın yer aldığı Bozdağ Sinema imzalı Destan dizisinin her kısmı ilgiyle izleniyor.

Türklerin İslamiyet öncesi tarihine ışık tutulan dizide, Esra Kılıç yeni karakteri Mei Jin ile izleyicinin karşısına çıkıyor.

Destan dizisinde Çin İmparatoru’nun kızı olan Mei Jin, beraberinde İmparatorun danışmanı Tiazu’nun Gök Hanlığı’nı içten fethetmek için yetiştirdiği Çinli bir prenses.

Meij Jin’e ise hoş ve yetenekli oyuncu Esra Kılıç hayat veriyor.

Birinci defa Uygun Adım Aşk dizisiyle izleyici karşısına çıkan ve mesleğinde süratle yükselen hoş oyuncu Destan’daki performansıyla göz dolduruyor.

Çekik gözleriyle gerçek bir Çinliye benzeyen Kılıç’ın aslen nereli olduğu da merak konusu.

Herkes yabancı sanıyordu

12 Mart 1991 tarihinde İstanbul’da doğan ve aslen Türk olan Esra Kılıç, Saint Benoit Fransız Lisesi’ nde lise tahsilini tamamladı.


Mutfak Sanatlari Akademisi ‘nde Profesyonel Aşçılık Eğitimi aldı. daha sonrasında Beykent Üniversitesi GSF Oyunculuk kısmından 2016 yılında mezun oldu.

Oyunculuğa ilgisi küçük yaşlarından itibaren başladı. Lisedeyken Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim aldıktan daha sonrasında Uygun Adım Aşk isimli dizide Canan karakterini canlandırdı.

Liseden mezun olduktan daha sonra Beykent Üniversitesi GSF Oyunculuk kısmını %100 burslu kazandı.


Oyunculuk eğitimi devam ederken Çalıkuşu dizisinde Nadide karakterini canlandırdı. 2015 yılında Ortaoyuncular 2015 , Pera’daki Hayalet tiyatro oyununda Ahenk rolünde oynadı. 2016 yılında mezun oldu. 2017’de Türkiye’nin en epeyce izlenen ve konuşulan dizilerinden biri olan İçerde’de Fulya karakterini canlandırdı


2020 Mart ayı prestijiyle Payitaht Abdülhamid dizisinde Diana karakterini canlandırmmıştır.
 
Üst