Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Diriliş Ertuğrul’da Turgut’un Aykız’ı değişimiyle ‘Yaşlanmışsın be’ dedirtti! Diziyle alakası kalmamış…

Beykozlu

New member
10 Aralık 2014 tarihinde TRT 1’de yayın hayatına başlayan, yapımcılığını Tekden Sinema’nın üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ’ın yazdığı, direktörlüğünü Metin Günay’ın yaptığı Diriliş Ertuğrul dizisi, 5 dönem sürdü.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan, Didem Balçın ve Esra Bilgiç’in paylaştığı dizi, yurt içi ve yurt haricinde büyük bir kitleye sahip oldu.

Ertuğrul Gazi periyoduna ışık tutan, tarih ve aksiyon dolu sahnelerle dikkati çeken dizide Hande Subaşı ise Aykız karakterine hayat verdi.

21 Şubat 1984 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Subaşı, İstanbul Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık Kısmı’ndan mezun oldu.

2015 yılında Miss Turkey hoşluk yarışını kazanarak tanınan Hande Subaşı, Adak ve Kuşdili üzere televizyon dizilerinde uzunluk göstermeye başladı.

2019 yılında Gelecekten Bir Gün ve Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği Güneşi Gördüm imallerinde rol alan Subaşı, Diriliş Ertuğrul’da büyük bir üne ulaştı.

Turgut Alp’in sevdiği bayan olan Aykız’ı canlandıran Hande Subaşı, dizide yalnızca bir dönem kaldı lakin gönüllere girmeyi başardı.

Hala daha biroldukça kişinin Aykız olarak andığı ve hatırladığı Hande Subaşı, geçen vakitte yaşadığı değişimle gündeme geldi.

Hande Subaşı’nın şimdiki halini goren Diriliş hayranları, “Yaşlanmışsın” , “Hala güzelsin” şeklinde yorumları peş peşe sıraladı.

Hande Subaşı’nın son hali

Son olarak 2021 yılında Baht Oyunu dizisinde yer alan ve şu sıralar ekranlarda gözükmeyen Hande Subaşı, toplumsal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

Sık sık kendisini ve sevgilisini toplumsal medya hesabından paylaşan Subaşı, verdiği pozlarla hayranlarının beğenisini kazanıyor.

Diriliş Ertuğrul devrine dönen ve Aykız’la kıyaslayan hayranların kimileri ise değişimine dikkati çekiyor.


Hoşluğunun değişmediği görülen Hande Subaşı’nın beğenen hayranları, “Yaşlanmışsın” demeden geçmiyor. Turgut Alp ile olan uyumlarının unutulmadığı Subaşı’nın bir daha ekranlara döneceği gün sabırsızlıkla bekleniliyor.


İŞTE SON HALİ..
 
Üst