Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Diriliş’in hain Kurdoğlu’su ortaya çıktı, son halini bakılırsan küçük lisanını yuttu! Diziyle alakası kalmamış…

Beykozlu

New member
10 Aralık 2014 tarihinde TRT 1’de yayınlanmaya başlayan, yapımcılığını Tekden Sinema’nın üstlendiği, senaryosunu ağır olarak Mehmet Bozdağ’ın yazdığı, direktörlüğünü Metin Günay’ın yaptığı Diriliş Ertuğrul, Türk televizyon tarihine damga vurdu.

Başrollerini ise Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan, Didem Balçın ve Esra Bilgiç’in paylaştığı dizi, 5 dönem boyunca fırtına üzere esti.

Biroldukça mükafata layık görülen, yurt içi ve yurt haricinde sevilen Diriliş Ertuğrul, tarih ve aksiyon dolu sahneleriyle soluksuz izlendi.

150. kısmı ile final yapan dizi Süleyman Şah ve Ertuğrul Gazi periyoduna ışık tutarak, tarihin biroldukca kıymetli noktasına değindi.

150 kısım boyunca sayısız oyuncunun yer aldığı dizide Hakan Vanlı, Kurdoğlu karakteriyle uzunluk gösterdi.

1 Mart 1963 yılında Ankara’da dünyaya gelen başarılı oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü takımında yer alan ve sayısız proje ile ekran karşısına çıkan Vanlı, Kurdoğlu karakteri yardımıyla ününe ün kattı.

Kurdoğlu’nun ekranda olduğu periyot her insanın favorisi haline gelen Hakan Vanlı, uzun vakittir sessizliğini koruyordu.

Uzun bir müddetdir ekranlarda yer almayan Hakan Vanlı, toplumsal medya hesabını ise faal kullanan isimlerden değil.

Ancak yüklediği birtakım kareler ile yaşadığı değişim gözler önüne serilen Vanlı, dizinin hayranlarını şaşırtmayı başardı.

Hakan Vanlı’nın son hali

2014 yılının Aralık ayında başlayan Diriliş:Ertuğrul dizisinde Kurdoğlu’nu canlandıran ve mesleğinde hoş bir periyoda geçen Hakan Vanlı, sakallarını kesti.

O periyoda nazaran biraz daha kilo verdiği görülen Vanlı, toplumsal medyadan uzak bir ömür sürmeyi tercih ediyor.

Tatil yapmayı ve daha rahat giyinmeyi yeğleyen oyuncunun eni haline ise dizinin hayranları kayıtsız kalamadı.


Dizinin yayınladığı periyot yaptığı hainlikle akıllarda yer edinen Hakan Vanlı’ya hala Kurdoğlu diyenler, “Bu ne değişim, tanıyamadık” demeyi ihmal etmedi.

Sayısız üretimde yer alan oyuncu uzun bir süre daha Kurdoğlu karakteriyle anılacak üzere duruyor.
 
Üst