Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

‘Dizideki Asuman başımda yıkıldı..’ Gönül Dağı Asuman’ın o karesi nefesinizi kesebilir, sıkı durun!

Beykozlu

New member
9 Kasım 1995 İstanbul’da dünyaya gelen hoşlar hoşu Hazal Çağlar, Gönül Dağı dizisinde Asuman’a hayat veriyor.

Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nü tamamlayan Çağlar, eğitimine İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde devam etti.

Oyunculuk eğitimi de alan Çağlar kamera önüne birinci kere Aile Hükümeti projesi ile çıktı lakin ismini Gönül Dağı dizisinde duyurdu.

Hayat verdiği Asuman karakteri yardımıyla geniş kitlelerce tanınmaya başlayan Çağlar, hoşluğu ile çoğunlukla gündem oluyor.

Dizide birbirinden hoş olan Neşet Ertaş türkülerini seslendiren ve her insanın sevgisini kazanan Çağlar, toplumsal medyanın ise en etkin ismi.

Toplumsal medya üzerinden hoş ve gözü pek karelerini paylaşan Hazal Çağlar’ın eski hali gündeme getirildi.

Evvelden farklı olduğu ve daha fazla makyaj yaptığı görülen Hazal Çağlar’ın, şimdiki hali daha epey beğenildi.

HAZAL ÇAĞLAR’IN DEĞİŞİMİ

yıllar içerisinde hoşluğuna hoşluk katan Hazal Çağlar’ın eski kareleri hayranlarını şaşırttı.

Daha gözü pek pozlar verdiği ve fazla makyaj yaptığı görülen Çağlar, “İnanılmaz” , “Değişimin bu biçimdesi” üslubunda biroldukca farklı yorum aldı.


Estetik yaptırmadığını her fırsatta lisana getiren Çağlar’ın yüzünün daha epeyce oturduğu fark edildi. Toplumsal mecrada dizide olduğundan farklı bir imaj çizen Çağlar, her haliyle beğeni toplayan bir isim.
 
Üst