Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Ebru Polat duştan daha sonra paylaştı! Pembe havlusu ile uzunluklu boyunca uzandı…

Beykozlu

New member
30 Haziran 1983 yılında İzmir’de dünyaya gözlerini açan Ebru Polat, Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim aldı.

Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Kısmı’nda de yüksek lisansını tamamlayan Polat, bir süre avukat olarak çalıştı.

2007 yılında avukatlığı bırakan ve müzik piyasasına adım atan Ebru Polat, Çetin Ceviz ile çıkış yakaladı. Akabinde Londra’ya giden Polat, Royal Akademi’de müzik üzerine eğitim aldı.

Serdar Ortaç, Fettah Can, Murat Güneş, Sezen Aksu’nun müziklerinin yer aldığı bir albüm çıkaran Polat, son senelerda hoşluk ismine işler yapmaya başladı.

Zaman vakit sahneye çıkan ve hoşluk eserleriyle isminden kelam ettiren Polat, geçtiğimiz günlerde avukatlığa geri döndüğünü deklare etti.

Sosyal medyada paylaştığı savlı pozları ve telaffuzları ile gündemden düşmeyen Polat, avukatlığa dönüşünü deklare ettiktan daha sonra Onlyfans linki paylaştı.

Bu link niçiniyle toplumsal medyada olay olan Polat, artık ise duştan daha sonra çektiği kareleri yayınladı.

Ebru Polat bir daha olay oldu

OnlyFans’ta bir daha etkin olduğunu duyuran Ebru Polat, yatakta havlusuna sarılıp poz verdi. Bu pozları toplumsal medyada yayınlayan Polat, bir sefer daha isminden kelam ettirdi.

Güzelliği ve bahadır kareleri ile toplumsal mecralarda etkin olan isme, yorum ve beğeni yağdı. Avukatlığa geri dönen Polat, bir hukuk ofisi açmak istediğini de söylemişti.

Ayrıca bir sakıza 900 TL verdiği için topa tutulan ünlü müzikçi, ”Alkolüm ve sigaram yok” diyerek kendisini savunmuştu.
 
Üst