Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

EDHO’nun İlyas’ı Kasaba Doktoru’nun Hakan’ı Ozan Akbaba’nın eşine bakın! Hoşluğunu goren lisanını ısırıyor…

Beykozlu

New member
1982 yılında Kars’ta dünyaya gelen Ozan Akbaba, Akdeniz Üniversitesi Hoş Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Etraf Tasarımı kısmından mezun oldu.

2005 yılından itibaren sinema, dizi ve tiyatro oyunlarında rol alan ve bununla birlikte sinema müzikleri de yapan Ozan Akbaba, 2014 yılında Sıla’nın ”Vaziyetler” isimli müziğinin görüntü klibinde oynadı.

Ozan Akbaba, 6 dönem boyunca başrolü Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Deniz Çakır, Sanem Çelik üzere isimlerle paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol aldı.

Dizide canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakteriyle özdeşleşen Akbaba, başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekti ve büyük bir hayran kitlesi elde eti.

Dizinin final yapmasının akabinde bir süre dinlenen Akbaba, TRT 1’in yeni dizisi Kasaba Hekimi ile ekranlara döndü.

Başrolünü Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever ile paylaştığı dizide Hakan karakterine hayat veren güzel oyuncunun özel hayatı merak konusu oldu.

Hakkında araştırma yapanlar, ünlü oyuncunun 5 yıldır tıpkı yastığa baş koyduğu eşini gördüklerinde ise şaşkınlık yaşadı.

Eşi hoşluğuyla mest etti

Özel ömrünü epey fazla göz önünde yaşamayı tercih etmeyen Ozak Akbaba, 2007 yılında Buket Arıkan ile sade bir düğünle dünyaevine girdi.

Medyaya yalnızca iş hayatıyla yansımayı yeğleyen Ozak Akbaba’nın bu evliliğinden 2018 yılında Ozan Ali ismini verdiği bir oğlu oldu.

Toplumsal medyayı çok etkin kullanan Akbaba, vakit zaman oğlu ve eşi ile çekildikleri kareleri takipçileriyle paylaşıyor.

Instagram’da 800 bine yakın takipçisi bulunan oyuncunun paylaşımları beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor.

39 yaşındaki oyuncunun eşi Buket Arıkan, duru hoşluğuyla kendine hayran bırakıyor.

Üretimci kimliğiyle tanınan Buket Arıkan, Behzat Ç. ve Delibal üzere projelerde de genel koordinatörlük yapmıştı.
 
Üst