Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

El Corte Inglés, 20-24 Mayıs tarihlerinden sonra kullanmak için yapılan satın alımların %15’ini veriyor

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
El Corte Inglés, diğerlerinin yanı sıra moda, aksesuar, ayakkabı, ev, elektronik ve ev aletleri kategorilerinde müşterilerin yalnızca 19 Mayıs’ta satın aldıklarının %15’i ile ödüllendirileceği bir kampanya olan ‘Estrena 15’i başlattı (bkz. promosyonun istisnaları ve koşulları*) ve herhangi bir ödeme yöntemiyle.


Bu bonus, ister Supercor, Sportown, Hipercor ve El Corte Inglés merkezlerinden, ister web sitesi veya uygulama üzerinden satın alan müşteriye de verilecektir. https://www.elcorteingles.es/

Şirket, müşteriye farklı departmanlardan geniş bir ürün yelpazesi sunar, böylece ne satın alırsanız satın aldığınız ürünün değerinin% 15’ini alırsınız. Ardından 20-24 Mayıs tarihleri arasında lüks markalar, mayo, yazlık çorap, kaporta, çocuk bakımı hariç moda, aksesuar, ayakkabı, spor, Bricor, ev ve oyuncak alanlarında yapacağınız 50 Euro üzeri alışverişlerde kullanabilirsiniz. , bebek tekstilleri (ev ve geziler için), vaftizler, komünyonlar, törenler, üniformalar, üniforma ayakkabıları, video oyunları ve aksesuarları, dijital yüklemeler, konsollar, avcılık, valizler, Optica2000 ve üçüncü taraf istismarı. (Promosyon koşullarına bakın).
 
Üst