Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Emret Komutanım’ın Suzan’ı Damla Debre son haliyle ağızları açık bıraktı! Hoşluğunu goren lisanını ısırıyor…

Beykozlu

New member
2005-2008 yılları içinde Show TV ekranlarında yayınlanan Emre Kumandanım dizisi, Türk televizyonlarının unutulmaz üretimleri içinde yerini aldı.

Piyade Alayı askerlerinin alt üst ve birbirleriyle olan bağlarının anlatıldığı Emret Kumandanım dizisi, yayınlandığı periyoda damgasını vurdu.

yine kısımları günümüzde bile izlenen Emret Kumandanım dizisinin takımında Sermiyan Midyat, Sanem Balcı, Neslişah Erkoçlar, Sarp Levendoğlu, Arda Kural, Engin Hepileri ve Ufuk Özkan üzere isimler yer aldı.

Geçen vakte rağmen unutulmayan dizide Albay Muzaffer Kısakürek’in kızı Suzi karakterine genç oyuncu Damla Debre hayat verdi.

Dizide Arda Kural’ın hayat verdiği Ferit karakterine aşık olan bir genç kızı canlandıran Debre, oyunculuğu ve hoşluğu ile beğeni topladı.

Emret Kumandanım ile tanındı

17 Haziran 1987 tarihinde dünyaya gelen Damla Debre, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Moda Tasarım Kısmı’ndan mezun oldu.

Oyunculuğa merak salan Damla Debre, Emret Kumandanım dizisinde hayat verdiği Suzan karakteriyle ismini duyurdu.

Debre, ayrıyeten Evli ve Çocuklu, Omuz Omuza, Düşman Kızı, Şubat Soğuğu, Ümit Ulusal, Oğlum İçin, Doludizgin yıllar, Sevgili Düşmanım, Yaban Gülü, İnsan Aldandı, Boynu Bükükler üzere biroldukça projede yer aldı.


Son haliyle beğeni topladı

Uzun müddettir ekranlarda yer almayan Damla Debre, toplumsal medya paylaşımlarıyla bakılırsanleri şaşırtıyor.

Instagram’da 30 bini aşkın takipçisi bulunan Damla Debre, birbirinden yavuz pozlarını takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Geçen vakit içerisinde pek güzelleştiği görülen 34 yaşındaki oyuncu, son haliyle beğeni topluyor.

Değişimiyle ‘pes’ dedirten oyuncuya, ”Sen hiç yaşlanmaz mısın?”, ”Güzelliğinden hiç bir şey kaybetmemiş”, ”Hala taş bebek gibisin” tarzında övgü dolu binlerce yorum yapılıyor.
 
Üst