Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Ereğli’de yaklaşık 250 kişi hastanelik oldu

Leila

Global Mod
Global Mod
Konya’nın Ereğli ilçesinde dünden beri yaklaşık 250 kişi misal semptomlarla hastaneye gitti.

Bunun üzerine hastanede gerekli önlem alınırken, ilçedeki nöbetçi eczane sayısı da artırıldı. Rahatsızlanan bireylerin tedavileri tamamlanarak taburcu edildi.

İlçede nöbetçi eczane sayısı artırıldı

Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, hastaneye başvuranların sıhhat durumunun yeterli olduğunu belirterek, şunları söylemiş oldu:

”Ereğli Devlet Hastanemize dün gece yarısından itibaren bulantı, kusma ve ishal şikayetleri olağanın üzerinde bir müracaat olmuştur. Bulantı, kusma ve ishal olaylarındaki olağanın üzerinde artışıyla ilgili olarak tüm kurumlarımız çalışmaya başlamış olup gerekli önlemler alınmaktadır. Hadise sayısının artış sebebi çabucak hemen belirlenememiş olmakla birlikte olay sayısının artışına niye olabilecek etmenler titizlikle araştırılmaktadır. Hastaneye başvuran hastalarımızın genel sıhhat durumları âlâ olup poliklinik hizmeti veren tabip sayımız kâfi durumdadır. Bugün hizmet veren nöbetçi eczane sayımız artırılmıştır.”

Okumaya devam et...
 
Üst