Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Ertuğrul Bey’in sultanı, sırdaşıydı… Diriliş’in Halime’si değişen imajı ile nazarannin aklını aldı!

Beykozlu

New member
10 Aralık 2014 tarihinde TRT 1’de yayınlanmaya başlayan Diriliş Ertuğrul dizisinin direktör koltuğunda Metin Günay oturdu.

Senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Ozan Bodur, Aslı Zeynep Peker Bozdağ ve Serdar Özönalan kaleme aldığı dizi, tam 5 dönem sürdü ve herkes tarafınca sevildi.

Dizi her insanın ilgisini çekerken başrollerinde ise Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Serdar Gökhan üzere isimler uzunluk gösterdi.

150. kısımda final veren dizinin başarısı yalnızca Türkiye ile sonlu kalmadı ve proje kimi ülkelere satıldı.

Dizinin final vermesinin akabinde sık sık yenidenları yayınlanırken, projede Esra Bilgiç “Halime” karakterine hayat verdi.

Birinci kez seyirci karşısına çıkan ve canlandırdığı Halime karakteri yardımıyla ünlenene Bilgiç, hoşluğu ile dikkatleri üzerine çekti.

Yetenekli oyuncu dizinin finalindilk evvel ani bir kararla ayrılırken, peş peşe başarılı üretimlerde yer aldı.

Son olarak Kanunsuz Topraklar’da oynayan ve saçlarını kestiren hoş isim, yeni imajı ile nazaranni bir sefer daha büyüledi.

ESRA BİLGİÇ’İN HOŞLUĞU

14 Ekim 1992 yılında Ankara’da dünayaya gelen Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul ile oyunculuk mesleğine adım attı.

Partneri Engin Altan Düzyatan ile uygun bir ahenk yakalayan Bilgiç performansıyla; Toplumsal Farkındalık Mükafatları: En Uygun Bayan Dizi Oyuncusu ve Anadolu Medya Mükafatları: Yılın Dizi Oyuncusu mükafatlarını kazandı.

Diriliş Ertuğrul dizisinden daha sonra, Bir Umut Kâfi dizisinde 6 kısım Derya Akar rolünü canlandıran Bilgiç, umduğunu bulamadı ve dizi erken final verdi.

Bu dizinin çabucak ardından Murat Yıldırım ile yer aldığı Ramo’da Sibel’e hayat veren hoş oyuncu, bir daha dikkatleri üzerine çekti.


Ramo’da yıldızı parlayan hoş oyuncu 2017 yılında evlendiği futbolcu Gökhan Töre ile 2019 yılında yollarını ayırdı.

Evliliğinde umduğunu bulamayan hoş isim mesleğine odaklandı ve son olarak Uğur Güneş’le Kanunsuz Topraklar dizisinde başrol oynadı.

Dizi erken final yaparken, Bilgiç’in imajı ve hoşluğu öne çıktı. Saçlarını kısacık kestiren oyuncu, toplumsal medya kullanıcılarından tam not aldı.


İŞTE ESRA BİLGİÇ’İN YENİ ŞEKLİ
 
Üst