Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Esra Erol şaştı kaldı: Canlı yayında bir anda saldırdı

Beykozlu

New member
ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol’da izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Programa katılan Nergiz Çağlak, kızı Gamze Eler’in kayıp olduğu söyleyerek kızını kaçıran kişinin Erdi Harmancı olduğunu öne sürdü. Nergiz Çağlak, “Erdi evvel Gamze’nin kuzeni Cansu’yu, daha sonra kızım Gamze’yi kaçırdı” tabirlerini kullandı.

Dini nikahlı eşi ve çocuğunu bırakıp öteki biriyle evlendi

Programın sunucusu Esra Erol ise Erdi Harmancı’nın evli olduğunu ortaya çıkardı. Harmancı’nın imam nikahlı eşinden iki çocuk sahibi olduğunu tabir eden Esra Erol, “Dini nikahlı eşini ve çocuğunu bırakıp diğer bir kentte, öbür birine kaçtı. daha sonra o kıza resmi nikah yapmıştı” dedi.

Küfürler havada uçuştu

Gamze’nin bulunmasının akabinde Erdi ve Gamze içinde yaşananlar da ortaya çıktı. Gamze, Erdi’nin kendisine şantaj yaptığını argüman ederek Erdi’yi suçladı. Erdi ise üzerine atılan suçlamaları kabul etmedi. Bu sırada küfürler hava uçuştu.


Canlı yayında saldırdı

İkili içindeki iplerin daha da gerilmesinin akabinde yerinden ok üzere fırlayan Gamze, Erdi’ye saldırdı. Bu anlarda ortada kalan Esra Erol’da ne yapacağını bilemedi.

Ünlü sunucunun sessizce Gamze’ye müdahale edilmesini beklediği görüldü. Gamze sakinleştikten bir süre daha sonra bu sefer de Erdi’ye sert cisim fırlattı. Tarafların yatıştırılmasının akabinde programa devam edilebildi.
 
Üst