Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Fahriye Evcen’in kırmızı dudakları ve derin dekoltesi ‘Burak aklını kaçıracak’ dedirtti! ‘Osman Bey’in hatunu’

Beykozlu

New member
4 Haziran 1986 yılında Solingen’de dünyaya gelen Fahriye Evcen, Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Kısmı’nda okurken dizi teklifleri almaya başladı.

Bunun üzerine okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul’a yerleşen Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü’nde Necla karakterine hayat verdi.

Bu karakter yardımıyla tanınan ve meslek basamaklarını tırmanmaya başlayan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi Tarih Kısmı’ndan mezun oldu.

Aşk Tutulması ve Cennet üzere sinemalarda yer alan Evcen, en büyük muvaffakiyetini ise Çalıkuşu dizisinde yaşadı.

Burak Özçivit’le başrolü paylaştığı dizide Feride’ye hayat veren ve yıldızı parlayan Evcen, bir daha birebir dizide aşkı buldu.

Rol arkadaşı Burak Özçivit’le tanışan ve büyük bir aşkla evlenen Fahriye Evcen, 13 Nisan 2019 yılında birinci çocuğu Karan’ı kucağına aldı.

Şu sıralar TRT ekranlarında yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde Barış Arduç’la birlikte uzunluk gösteren oyuncu, toplumsal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor.

Her karesi ile farklı başka beğeni yağmuruna tutulan Fahriye Evcen’in kırmızı ruju ve beyaz elbiseli fotoğrafı için farklı bir başlık açıldı.

Fahriye Evcen’den kıskandıran kareler

Fahriye Evcen’in bir reklam çekimi için kamera karşısına geçtiğinde giydiği kıyafeti bir daha gündem oldu. Kusursuz makyajı ve kırmızı ruju ile akılları baştan alan Evcen, herkesi kıskandırdı.

Ağır bir hayran kitlesine sahip olan ve ünü yurt dışına taşan Fahriye Evcen için hayranlarından sayısız yorum geldi.


Eşi Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman dizisne atıfta bulunan toplumsal medya kullanıcıları, “Osman Bey’in hatunu” , “Çok güzel” , “Modası asla geçmiyor” stilinde yorumlar yaptı.
 
Üst