Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Fahriye’nin hastasıyız lakin… Burak Özçivit’in esmer hoşu kardeşi nefes kesti! ‘Aman Allah’ım gözlere bak’

Beykozlu

New member
24 Aralık 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Burak Özçivit, Marmara Üniversitesi Hoş Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümün’den mezun oldu.

2003 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışında “gelecek vadeden” isim seçildikten daha sonra Uğurkan Erez ile çalışmaya başladı.

2005 yılında Best Model of Turkey yarışına bir daha katılan Özçivit, Best Model of Turkey seçildi ve meslek basamaklarını tırmanmaya başladı.

Birinci oyunculuk tecrübesini Zoraki Koca isimli dizide yaşayan Özçivit, Baba Ocağı ve Küçük Sırlar yardımıyla düzgünce tanındı.

Süper Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakterini canlandıran ünlü ismin asıl vurgunu ise Çalıkuşu dizisi ile oldu.

Dizide Fahriye Evcen ile birlikte rol alan ve gerçek hayatta aşk yaşayan Burak Özçivit, Türkiye’nin en ünlü simaları ortasına yerleşti.

2017 yılında Neslihan Atagül ile bir arada yer aldığı Kara Sevda dizisinin yurt dışı satışları niçiniyle ünü Türkiye’yi aşan oyuncu, şimdilerde Kuruluş Osman’da yer alıyor.

Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Osman Beyefendi ile beğenilen oyuncu, bu kez kardeşi Burçun Özçivit ile gündem oldu.

“Ağabeyinin kız versiyonu”

Bir kız annesi olan Burçun Özçivit, toplumsal medyadan paylaştığı pozları ile “Adeta ağabeyinin kız versiyonu” dedirtti.

Hoşluğu ile Fahriye Evcen’i geride bırakan Burçun Özçivit, 2014 yılında Ahmet Deniz ile dünyaevine girdi.

Açelya ismini verdiği bir kızı olan ve geçtiğimiz yıl boşanan Özçivit, hoşluğu yardımıyla sık sık haberlere bahis oluyor.


Burçun Özçivit’in en çok ağabeyi Burak Özçivit ile koyduğu kareler beğeni topluyor. İkilinin hayranları, “Çok güzelsiniz!” , “Birbirinize hayli benziyorsunuz”, “Fahriye’yi solladın” , “Fahriye seni kıskanıyor mu?” üslubunda yorumlar yapıyor.

Burçun’un tek olduğu karelere ise ‘‘Burak’ın bayan hali gibi”, ”Abine ne kadar benziyorsun’‘ üzere yorumlar geliyor.
 
Üst