Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Farkında Olmadan Biyolojik Kardeşiyle Sevgili Olmuş! Bilmediği 35 Kardeşi Olan hanımın Şaşırtan Hikayesi

Leila

Global Mod
Global Mod
Chyrysa Bilton, Barnard College’dan çabucak hemen yeni mezun olmuş ve Los Angeles’a, annesinin yanına taşınmıştı. Daha eşyalarını bile yerleştiremeden annesi Debra onu yanına çağırdı ve hayatının şokunu yaşatacak bir bilgi paylaştı. “Babanın saklı kapalı sperm bağışladığını öğrendim.” dedi annesi. “Yani tüm Amerika’ya yayılmış birkaç biyolojik kardeşin var.” diye devam etti. Pekala nitekim “birkaç” mıydı? Gelin, olayın bilgilerina bir arada bakalım.


“Annemin ‘birkaç’ deme biçimi, güya daha fazlası olabilirmiş üzere geliyordu.”


Kaç kardeşi olduğunu soran Chryysa’ya annesi “epey fazla” karşılığını verdi. Hatta o kadar fazla olduğunu düşünüyordu ki, erkek arkadaşın bile kardeşin olabilir demişti. bu biçimde bir yanıt duymak sizce de dehşetli değil mi?


Chyrysa, sevgilisi Max’le çıkmaya yeni başlamıştı ve Max’in ikiz kardeşlerinin babası, bir aile dostuna bakılırsa Debra’ya sperm bağışlayan şahısla tıpkı adamdı.


Bu olağan olarak, babalarının tıpkı adam olduğunu kanıtlamıyordu ancak işleri karmaşıklaştırmaya yetecek bir bilgiydi. Şimdiden o günlere baktığında Max’le bir arada olduğunu düşündükçe dehşete düşen Chryrsa, bunu öğrendiği an Max’i aramış ve münasebetini bitirmişti.


Her şey birkaç yıl evvel ülkenin birinci sperm bankalarından biri olan California Cryobank’ın etkin bir iştirakçisi olan ve “Bağışçı 150” olarak kodlanan kişi hakkında 2005 yılında çıkan bir New York Times makalesiyle başlamıştı.


‘Bağışçı 150’, sekiz yıl boyunca spermlerini bağışlayarak ayda 400 dolar kazanan ve evsiz bir adam olan Jeffrey Harrison’du. Makalede ismi geçmemesine karşın kendisine olan ilgiden hoşlanan Harrison, kimliğini açıklamayı düşünüyordu. Lakin ortada bir sorun vardı. Harrison, yaptığı birçok bağışın kimlere gittiğini bilmiyordu. elbette Debra’nınki hariç.


“Eğer benim çocuklarımın ismini verirsen bir mafya üyesi olan arkadaşımı üzerine salarım.”


Debra, Harrison’ın çocuklarının birçoklarının bir Facebook kümesini oluşturarak birbirleriyle irtibata geçtiklerini öğrendiğinde birinci işi Harrison’ı tehdit etmek oldu.


Debra, bununla birlikte onu kaçırmaya çalışıp evlenmeye zorladı.


Chyrysa’ya nazaran, Donor 150 babaları olsa ve öbür kardeşleriyle tanışsalar bile, o ve kız kardeşi bir daha de özel hissedeceklerdi. bu biçimdece Debra’nın eforlarını çocuklarının pek önemsemediği üzere duruyor değil mi?


Warren Beatty ile uygun bir arkadaşlığı vardı.


Chyrysa’nın “Hayattan sonuna kadar keyif almaya çalışan bir hedonistti.” olarak tanımladığı Debra, Beverly Hills’te doğmuş ve büyümüş bir eşcinseldi. Beatty arkadaşını, “Debra ile tanışana kadar bayanları benim kadar seven biriyle tanışmamıştım.” diyerek diğerleriyle tanıştırırdı.


Debra anne olmaya karar verdiğinde, Beatty’den sperm bağışlamasını istedi lakin Beatty bunu kibarca reddetti.


En nihayetinde, Beverly Hills’te bir kuaför salonunda karşılaştığı güzel bir gence 2000$ ödedi. Yalnızca güzel biri olduğu için birisinden sperm bağışı istemek, kimi sorunlara yol açabiliyor. Hele ki o kişi pek düzgün biri değilse…


New York Times’ta çıkan kıssa patlak verince Harrison “Donor 150”nin kendisi olduğunu ilan etti.


Bunu duyan Debra ise öfkeden çıldırdı ve Harrison’ın konutuna gitti. Ama televizyoncular, oldukcatan Harrison’la konuşmak ve bir belgesel yapmak için oraya varmışlardı bile. Debra, Harrison’ın meskenine vardığında, ‘Onlar, Harrison’ın çocukları değil!’ diye bağırdı. Debra’nın ne kadar öfkeli olduğunu varsayım etmek pek sıkıntı olmasa gerek…


Fakat Harrison, Debra’nın kendi çocuklarından bahsetmeme talebine hürmet duyduğunu söylese de herkese onlardan bahsetmişti.


Bunun üzerine, oluşturulan Facebook kümelerinden biri Chyrysa’ya ulaştı ve bu tuhaf aileye katılıp katılmayacağını sordu. Chyrysa ve kardeşi, bu beşerlerle görüşmeyecekleri ve onlar hakkında düşünmeyecekleri konusunda birbirlerine yemin ettiler.


Chyrysa sonrasındasında bunları “Ruh olarak bana şimdiye kadar tanıştığım herkesten daha fazlaca benziyordu.” diye anlatacaktı.


2015’in Mayıs’ında Chyrysa evlendi ve birinci çocuğuna dokuz aylık gebeyken Harrison’ın çocuklarından biri olduğunu tez eden bir bayanla bağlantıya geçti. Lakin bu kere daha farklı hissediyordu. Chyrysa , Los Angeles’taki konutunda bir ‘bir daha birleşme’ tertibi düzenlemeye karar verdi ve üvey kardeşlerinin hepsini çağırdı. Gelen kardeşlerinden 26’sının kız olması, ona tuhaf bir tesadüf üzere gözüktü. elbette Harrison, bu toplantıya davet edilmedi. Chyrysa ise yaşadıklarının tümünü sonrasındasında bir kitap hâline getirdi.

Okumaya devam et...
 
Üst