Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Fauci: Hükümetin daha fazla kısıtlama yapmasına gerek yok

Leila

Global Mod
Global Mod
Beyaz Saray Sıhhat Başdanışmanı insanların artık kendi risk değerlendirmelerini yapmaları gerektiğini söylemiş oldu.

Amerikan ABC kanalına konuşan Anthony Fauci “Covid-19 ortadan kaldırılmayacak. Ve olacak olan şu ki, her birey almak istediği risk ölçüsünü hesaplamak zorunda kalacak” dedi.

Covid-19 tedbirleri kelam konusu olduğunda insanların yaşları, aşı durumları ve aşı olmayanlarla yaşayıp yaşamadıkları üzere faktörleri dikkate almaları gerektiğini söyleyen Fauci “Birfazlaca açıdan toplumda bir dereceye kadar virüsle yaşamak zorunda kalacağımız bir noktadayız. Ve olacak olan şu, Covid-19’dan alınacak riskten varsayım edilebilir olması gerekir. olaylarda bir artış gördüğümüze dair tasalar olsa da, hafifçeletme formlarını geri çektiğinizde bir artış görmenizin beklenmeyen bir durum olmaz” yorumunu yaptı.

Fauci, “Özellikle hastaneye yatışlarda bir artış görmeye başlarsak, daha dikkatli olmaya ve kapalı alanlarda daha fazla maske kullanmasına geri dönmemiz gerekebilecek. Lakin şu anda fazlaca dikkatli bir biçimde izliyoruz ve yükselişe geçtiğine dair telaşlar var, fakat umarım artan bir ciddiyet görmeyeceğiz” dedi.

Okumaya devam et...
 
Üst