Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Fazilet Hanım ve Kızları’nın Ece’si kıpkırmızı dudakları ve küçük elbisesiyle toplumsal medyayı salladı! ‘Vay be’

Beykozlu

New member
Avşar Sinema imzalı, birinci kısmı 25 Mart 2017 tarihinde yayınlanan, direktörlüğünü Murat Saraçoğlu’nun üstlendiği ve senaryosunu Sırma Yanık’ın yazdığı Fazilet bayanın Kızları dizisi, reyting rekorları kırdı.

2 dönem süren dizinin başrollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Yetenekli Günşiray, Afra Saraçoğlu, İdris Nebi Taşkan ve Alp Navruz üzere yetenekli isimler paylaştı.

Bir anne ve kızlarının değişen hayatlarını anlatan dizide yer alan Afra Saraçoğlu, Ece Çamkıran karakterine hayat verdi.

1997 yılında Erdemit’te dünyaya gelen Saraçoğlu, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mukayeseli Edebiyat Kısmı’nı kazandı.

Okulunu okuduğu sırada keşfedilen ve İkinci Talih sinemasıyla oyunculuğa adım atan Saraçoğlu, hoşluğu ile kısa mühlet içerisinde dikkatleri üzerine çekti.

Fazilet Hanım ve Kızları, Kardeş Çocukları, Öğretmen ve Antepli dizileriyle ismini duyuran oyuncu, uzun vakittir ise Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşıyor.

Nurgül Yeşilçay ile bir arada Bir Barda Bir Gece oyununda yer alan hoş isim, toplumsal medyası ile dikkatleri bir defa daha üzerine çekti.

Kırmızı ruju ve kısa siyah elbisesiyle rüzgar üzere esen Afra Saraçoğlu için, “Hatun yıkılıyor” usulünde yorumlar yapıldı.

Afra Saraçoğlu’nun ‘kusursuz’ güzelliği

2021’de Çağan Irmak’ın direktörlüğünü üstlendiği Yeşilçam’da Çağatay Ulusoy ile birlikte yer alan Afra Saraçoğlu, hoşluğunu konuşturdu.

Simsiyah bir elbise giyen ve kırmızı ruju ile toplumsal medyayı yıkan Saraçoğlu, hoş gözlerini ortaya çıkarmayı ihmal etmedi.

Birfazlaca reklam mutabakatına imza atan ve her yaptığı işte alkışları üzerine toplayan hoş isime yorum ve beğeni yağdı.
 
Üst