Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Fernando Castiella, Yeni İnsan Kaynakları ve Vocento Organizasyonu Genel Müdürü

Asi Kral

Global Mod
Global Mod
6 Mart 2025, 10:43 Perşembe


Fernando Castiella Perşembe gününden bu yana, grupta on yedi yıldan fazla bir süre sonra şirketten ayrılan Lorena Rodríguez Barreal'in yerini alarak Vocento Genel Müdürlüğü'nü varsayıyor.

El Correo'da ve Vocento'nun çeşitli bölgesel gazetelerinde olağanüstü bir profesyonel kariyere sahip Castiella, İK Genel Müdürü ve şirketin kuruluşu olarak kurulmuştur. İşe sürekli bir yaklaşımla, genel müdürlük ve farklı gazetelerin editoryal adresleriyle yakın bir şekilde çalıştı, yazıların dönüşümünde ve yeni profesyonel profillerin dahil edilmesinde kilit bir rol oynadı.

Deusto Üniversitesi'nden Ekonomik Hukuk Lisansı ve ESIC tarafından İK'da Yüksek Lisans, profesyonel kariyerine Garrigues'ta başladı ve dokuz yıl boyunca Bask ülkesinin ana şirketlerine tavsiyede bulunan bir iş avukatı olarak kullanıldı. 2008 yılı sonunda El Correo'ya İnsan Kaynakları Direktörü olarak katıldı ve o zamandan beri, Ocak 2025'te grubun tüm editoryal işlerinin insan kaynakları departmanını varsayana kadar Vocento'nun farklı bölgesel gazetelerinin İK yönetimini aşamalı olarak işgal etti.

İnsan Kaynakları ve Örgüt Genel Müdürü olarak atanmasıyla Castiella, şirketin organizasyon yapısını tasarlama sorumluluğunu, vocento'nun stratejik hedefleriyle uyumunu sağlayarak yeteneklerin elde tutulmasına ve cazibesine izin veren personel seçimi ve geliştirme politikalarının uygulanmasını üstlenir.





Yorum





Bir Hata Bildir
 
Üst