Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

FİNAL! Kırmızı Oda’ya konuk olmuş 29 oyuncu ve öyküleri

Beykozlu

New member
Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli yapıtından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi bu hafta prestijiyle final yapacak.

Yayınlanmaya başladığı birinci günlerde reyting rekorları kıran Kırmızı Oda farklı oyuncularla farklı öyküler anlattı.

Hekim Hanım karakteriyle seyirci karşısına çıkan Binnur Kaya, biroldukça meslektaşını Kırmızı Oda’da dinledi.

Gerçek hayatların sahnelendiği dizide, Meliha karakteriyle başlayan sıkıntılar, Sadi ile son buluyor.

İzleyiciler için farklı bir tecrübe sunan Kırmızı Oda dizisi, 1. Dönemde 29 oyuncuyu, 2. Dönemde ise 13 oyuncuyu bir ortaya getirdi.

Kırmızı Oda’dan kimler gelip geçti, birlikte göz atalım…

KIRMIZI ODA 1. DÖNEM KONUK OYUNCULARI

EVRİM ALASYA – MELİHA


Evrim Alasya’nın canlandırdığı Meliha karakteri Kırmızı Oda dizisinin ön plana çıkan karakterleri içinde yer alıyor. Meliha, küçük yaşlarda annesi, babası ve ablasını kaybetmiş. çabucak sonrasında kardeşlerine bakan Meliha, Namık isminde bir bireyle evleniyor. Namık’ın oğlu Necdet yıllar daha sonra Meliha’ya aşık olduğunu açıklıyor.

Meliha, 16 yaşındaki kızı Melek’i bir yangında kaybettiğini dizide anlattı.

SALİH BADEMCİ – MEHMET KILIÇTAN

Kırmızı Oda dizisinde Mehmet karakterine Salih Bademci hayat veriyor. Eşiyle evliliğinde çatırdamalar yaşamaya başlayınca Mehmet çift terapisine gitmeye karar verir fakat eşi terapiye geç kalınca sonlanır ve farklı reaksiyonlar vermeye başlar. Durumu goren hekim, Mehmet ve eşini farklı ayrı almaya karar verir zira Mehmet’in çocukluğundan gelen travmaları vardır ve aslında eşine, çocuklarına davranış formu de geçmişte yaşadıklarının birer yansımasıdır.

HANDE DOĞANDEMİR – NESRİN

‘Kırmızı Oda’nın öne çıkan konuk oyuncularından biri, aşık olup evlendiği kocası Mehmet tarafınca ömrü zindana çevrilen Nesrin’i canlandıran ünlü oyuncu Hande Doğandemir oldu.

CANBERK GÜLTEKİN – SALİH

Kırmızı Oda dizisinde Ulusal Piyango büyük ikramiyesini kazanan talihli olarak birinci kısımda gözüken ve çabucak sonrasındasında başına gelenleri Kırmızı Oda 8. kısımda tabip hanıma anlatan Salih karakterini, Canberk Gültekin oynadı.

MELİSA SÖZEN – ALYA

Hukuk fakültesini birincilikle bitirmiş ve annesi ve babasını bitirmiş olan Alya, babasını birinci sefer 7 yaşında görme fırsatı olmuştur. Babası 7 yaşına kadar hapistedir.. Büyük bir konakta yakın akrabaları ile yaşayan Alya’nın annesi babannesinin tasvip etmediği bir gelin olması niçiniyle ne Alya ne de annesi meskende epeyce sevilmemiştir.

DEMET ÖZDEMİR – ZEYNEP GÖKSU

Doğduğun Mesken Kaderindir dizisinin ana kahramanı Zeynep, aslında pek güç bir hayat geçiriyor. Zeynep’in sırtındaki yük artık taşınamayacak hale gelince, Kırmızı Oda dizisinin ana kahramanı olan Hekim Hanıma terapiye gidiyor.

EMRE KINAY – AHMET

Pişmanlıkları ile kliniğe gelen Ahmet karakterine hayat verecek Emre Kınay, Hekim Piraye’nin danışanı olarak izleyici karşısına çıktı.

CELİL NALÇAKAN – GARİP

Daha evvel psikiyatri kliniğine yolu düşen ve kazandığı piyango ile hayatı bir anda değişen Salih tesadüfen gittiği bir gece kulübünde Galip isminde bir adamın bayanı öldürmek istediği anlara şahit olur ve ona pürüz olur. Büyük ikramiyenin kendisine çıkmasının akabinde ne yapacağını şaşıran ve psikiyatri kliniği yardımıyla ömrü sisteme giren Salih, Galip’i kliniğe gdolayır.

BURCU BİRİCİK – BONCUK

Burcu Biricik‘in hayat verdiği Boncuk 3 tane ermiş görüyor. Yurt haricinde eşi ile yaşanan Boncuk Türkiye’ye döndüğünde doktora masraf.

ASLIHAN GÜRBÜZ – KUMRU

Sevilen dizide Aslıhan Gürbüz’ün canlandırdığı Kumru karakteri, babası tarafınca tacize uğrayan genç bir kızın gerçek hayat öyküsünden esinlenerek yaratılmıştır.

PINAR DENİZ – NAZLI

GÖKHAN YIKILKAN – RECAİ


Recai, Nazlı’nın eşidir. Recai vaktinde Nazlı ile tanışmak için fazlaca çabalamıştır, evlendikten daha sonra Nazlı ile bağı kopan Recai ilgilerini düzeltmek için çift terapisine gitmektedir.

ESRA RONABAR – NİHAL

Nihal, 5 kız çocuklu bir ailede dünyaya gelmiştir. Bu ailenin aslında en eğitimli ve aklında başında bireyidir. Annesi mesken bayanı, babası da memur olan Nihal ailesiyle bir arada mütevazi bir hayat sürer. Ailesi durumlarının makûs olmamasına karşın Nihal’in kendisini kurtarması gerektiğini düşünür.

YİĞİT ÖZŞENER – ZAFER

Yiğit Özşener, dizide eşi Nihal için Hekim Hanım’a başvurdu. Kıssa, Zafer’in abasına inat yapılan bir evlilikle başlıyor. Zafer, Nihal’le yalnızca bayıldığında ilgileniyor.

UĞUR YÜCEL – VAHİT

Kırmızı Oda’da Vahit’e Uğur Yücel hayat verd,. Hekim Hanım, Vahit Bey’deki davranış değişikliğini sorgularken, baba-oğul içindeki çatışmanın gerçek sebebini de ortaya çıkardı.

MELİSA ASLI PAMUK – MİTRA

Yüreğini dağlayan aşk acısının dermanını arayan Mitra Şerifi, İran’ın önde gelen ailelerinden birine mensup babası ile Türk annesinin yollarının kesişmesiyle başlayan sırlarla dolu kıssasını Tabip Hanım’la paylaşır.

ITIR ESEN – NURCİHAN

DENİZ UĞUR – AZRA

ERKAN PETEKKAYA – SADİ

MERVE DİZDAR – GÜLBEN

2. DÖNEM

NİHAL YALÇIN –

AYÇA BİNGÖL

BAŞAK DAŞMAN

İLAYDA ALİŞAN

BURAK DEMİR

ROZET HUBEŞ

AYTA SÖZERİ

MELTEM CUMBUL

GÖKHAN ÖZOĞUZ
 
Üst