Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Fitness uzmanından sabah idmanı için ülkü beslenme teklifleri

Leila

Global Mod
Global Mod
Sabah antrenmanları, yapılması bazılarına sıkıntı gelse de, gün ortasında enerjik hissetmenizi sağlar. birebir vakitte idmandan evvel ne yiyeceğinizi bilmeniz, nitekim ilerleme kaydetmenizi sağlayabilir.

Spor salonu sahibi ve fitness müellifi olan eski denizci Patrick Dale, idman öncesi kahvaltıları için en uygun ipuçlarını paylaştı.

Dale’in güç artırıcı teklifleri içinde, krem peynirli çörek, kızarmış ekmek üzerine bal ve ezilmiş olgun muz, çilek yahut tahıllı yulaf ezmesi ve az yağlı süt yer alıyor.


HIZLI TESİR EDEN KARBONHİDRATLAR ŞART

Ancak aceleniz var ise, bir güç barı yahut granola bar da antrenman yapmadan evvel atıştırmak için yeterli bir seçenek olarak görülüyor.

Antrenman öncesi kahvaltının süratli tesir eden ve sindirimi kolay karbonhidratlarla dolu olması gerektiğini söyleyen Dale, çırpılmış yumurta akı ve pirinç krakerlerin de kahvaltı için uygun olduğunu belirtiyor.

Fitness uzmanı, uyanma ile sabah idmanı içinde fazla vakit olmadığından, süratli tesirli karbonhidratların spor öncesi öğünü için ülkü olduğunu söylüyor. Bu çeşit karbonhidratlara örnek olarak ise hurma, kahvaltılık gevrek, beyaz ekmek, olgun muz ve beyaz pirinç gösteriliyor.

Okumaya devam et...
 
Üst