Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gece müzik yasağı bitecek mi? Demet Akalın el attı…

Beykozlu

New member
Koronavirüsle uğraş kapsamında Türkiye’de fazlaca sayıda önlem alınmış, önlemler olay sayılarına göre esnetilerek sıkılaştırılmıştı.

Yapılan bir görüşmenin akabinde 24.00 daha sonrasında müzik de yasaklanmış, önlemlere dahil edilmişti.

Öteki kısıtlamaların gevşetilmesine karşın devam eden müzik yasağı sonucu kapsamında “Gece 12’den daha sonra müzik yasağı kalktı mı, kaldırılacak mı, ne vakit kalkacak?” soruları gündeme taşındı.

Müzikçi Demet Akalın, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın geceyarısından daha sonraki müzik yasağı konusunda çalışma başlatacağını dediğini aktardı.

Pekala müzik yasağı bitti mi, ne vakit bitecek? İşte ayrıntılar…

Müzik yasağı kaldırılacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Beşiktaş’ta bulunan Dolmabahçe Sarayı’nda ünlü isimlerle düzenlenen iftar programında bir ortaya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, sanatkarlarla buluşmasının akabinde müzikçi Cenk Erken, “Sayın Cumhurbaşkanımızın iftar davetine katılan pahalı sanatkarlarımız; müzik yasağını gündeme getirdiler mi sanki? Bilgilendirirlerse bizleri, şad oluruz.” bildirisini yayınladı.


Demet Akalın rica etti

Davete katılan şarkıcı Demet Akalın, Eren’in bu kelamlarına cevap verdi.

Akalın, “Bilgilendireyim… şüphesiz… Tahminen kimse yürek edememiştir lakin ben tüm müzisyenler ismine rica ettim, söylemiş oldum.” tabirlerini kullandı.

Akabinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u yanına çağırdığını tabir eden Demet Akalın, “Çalışmaya başlayacaklarının kelamını aldım… Bekleyeceğiz, hürmetler Cenk Beyefendi…” dedi.
 
Üst