Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

‘Giyinmemişsin canım ya’ Kardeşlerim’in Aybikesi minicik atletiyle bakılırsanin nevrini döndürdü!

Beykozlu

New member
NG Medya imali imzalı, birinci kısmı 20 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan, Direktörlüğünü Serkan Birinci’nin yaptığı, senaryosu Gül Abus Semerci tarafınca kaleme alınan Kardeşlerim, ekran macerasını muvaffakiyet ile sürdürüyor.

Başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un yer aldığı, 4 kardeşin ömür çabasını anlatıyor.

Ağır bir drama sahip olan dizide yer alan Melis Minkari ise Aybike karakteri yardımıyla büyük bir ün elde etti.

20 Ağustos 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Melis Minkari, bateri ve gitar enstrümanlarıyla ilgileniyor.

Oyunculuk ve müzikle ortası çok uygun 0lan Minkari, Dialog Anlatım İletişim’de Profesyonel Oyunculuk kursunu tamamladı.

2016 yılının Şubat ayında başladığı Craft Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk eğitimi almaya devam eden oyuncu, Kardeşlerim’deki performansı ile göz dolduruyor.

Hem oyunculuğu tıpkı vakitte hoşluğu ile yeni jenerasyonun favorisi olan Minkari, toplumsal medyası mercek altına alınan ünlüler içinde yer alıyor.

Az lakin öz fotoğraflar paylaşan Melis Minkari’nin kimi karelerine ise beğeni ve yorum yağıyor.

Melis Minkari’den fizik gösteri

İleri seviyede İngilizce bilen ve kendisini geliştirmeye devam eden Melis Minkari, hoşluğuyla her insanın ilgisini çekiyor.

Dizideki Aybike rolüyle akıllara kazınan Melis Minkari, toplumsal medya üzerinden paylaştığı bahadır pozlarıyla şaşırtıyor.

Hayranlarına kusursuz fiziğini göstermeyi ihmal etmeyen Melis Minkari, iltifat dolu yorumları ise hak ediyor.


Dizide olduğundan daha farklı imaj çizen Melis Minkari’nin giydiği kısa büstiyeri, hayranlarının gözlerini fal taşı üzere açmasına niye oldu.

Göbeğini açıkta bıraktığı karesinde üzerine siyah bir hırka alan Melis Minkari için kimileri “Giyinmemiş” dedi kimileri ise “Kız epey güzel” demeden geçemedi.
 
Üst