Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı 57. kısım fragmanı: Nankör Meryem Rıfat’ı terk etti, Rıfat’ın hali içler acısı!

Beykozlu

New member
Yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in, direktörlüğünü Yahya Samancı’nın üstlendiği TRT 1’in reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisi, birbirinden hoş ve sıcak kıssalarıyla cumartesi akşamları konutlarımıza konuk olmaya devam ediyor.

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar ve Nazlı Pınar Kaya üzere isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinin her kısmı ilgiyle izleniyor.

Bozkırın ortasında yeşermeye çalışan insanların birbirinden farklı öykülerini mevzu edinen Gönül Dağı dizisi, sevdanın hem hüzünlü tıpkı vakitte en hoş yanlarını izleyicilere başarılı bir biçimde aktarıyor.

Anlattığı kıssalarla içleri ısıtan dizi, 19 Mart Cumartesi akşamı 56. kısmıyla izleyici karşısına çıktı. Yeni kısmın çabucak akabinde dizinin merakla beklenen 57. kısım fragmanı yayınlandı.

Fragmanda; Taner ile Veysel’in ortalarındaki buzların erimeye başladığı görüldü. Asuman’ına kavuşan Ramazan’ın memnunluğu ise yüzleri güldürdü.

Öte yandan Rıfat ile Meryem’in düğün hazırlıklarına başlandığı görüldü. Gelinlik giyen Meryem’in mutsuzluğu yüzünden okunurken Rıfat, sevdiği hanımı keyifli etmek için elinden gelenin en düzgününü yapmaya çalıştı.

bir arada yaşayacakları aşk yuvasını kendi elleriyle ihtimama bezene hazırlaya Rıfat, Meryem’e sürpriz yaptı. Fakat gördükleri karşısında kendini tutamayan Meryem, gözyaşları ortasında konutu terk etti.

Rıfat, ”Seni bu kadar mutsuz eden ne?” diye sorarken Meryem’in karşılığı ”Ben yapamıyorum Rıfat, olmuyor. Benden sana yalnızca mutsuzluk gelir. Bitti Rıfat.” oldu.

Rıfat’ı terk eden Meryem’e reaksiyonlar, peşi sıra geldi. Dizinin sıkı takipçileri, ”Körün gözü açılınca birinci kırdığı bastonu olurmuş”, ”Meryem’in gözü açılmış fakat gönül gözü kapanmış”, ”Rıfat üzere içten seven bi adama bu yapılır mı be” formunda yorumlarda bulundu. İşte Gönül Dağı 57. kısım fragmanı…


GÖNÜL DAĞI 56. KISIM ÖZETİ

Asuman ve Ramazan’ın bir daha birbirleriyle kavuşması herkesi epeyce keyifli eder. Ramazan nihayetinde eski günlerdeki üzere sevinçli hallerine dönmeye başlar.

Taner bir daha amcaoğullarıyla birlikte çalışmak ister. Veysel ise Taner’in bu isteğini kabul etmez. Ramazan ve Taner, Veysel’i ikna etmenin yollarını ararlar.

Grup Veysel ve Cemile’nin aldığı bir düğüne yardım etmek için oraya sarfiyatlar. Çalışmak için gittikleri düğün esnasında amcaoğulları, makus bir haber alır.

Düğünün bitmesinin akabinde Asya, Gülsüm Öğretmenin yanına dönse de onun için kalıcı bir tahlil bulmaları lazımdır. Bu güçlü süreçte tüm bayanlar Asya’ya takviye olurken, Asya’nın kendi geleceğiyle ilgili aldığı karar ne olacaktır?

Bu olayların yaşandığı esnada Kenan da uzaklaştırma sonucunı gizlemeye çalışır. Soluğu Dişçi Musa’nın yanında alır. Durumu ayrıntılıca öğrenen Dişçi Musa Kenan için nasıl bir tahlil bulacaktır?
 
Üst