Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı 59. kısım fragmanı: Elif Kenan’ı reddetti, Taner’in babası İrfan ortaya çıktı!

Beykozlu

New member
Yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in, direktörlüğünü Yahya Samancı’nın üstlendiği TRT 1’in reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisi, içleri ısıtan sımsıcak öyküleriyle cumartesi akşamlarını renklendirmeye devam ediyor.

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu ve Ferdi Sancar gibi isimlerin yer aldığı Köprü Sinema imzalı Gönül Dağı dizisi, her kısmıyla beğeni topluyor.

Sevdanın hem hüzünlü tıpkı vakitte en hoş yanlarını izleyicilere başarılı bir biçimde aktaran Gönül Dağı dizisi, 2 Nisan Cumartesi akşamı 58. kısmıyla izleyici karşısına çıktı.

Cumartesi akşamlarına damga vuran dizi, son kısmıyla de izleyicilerden tam not aldı. Son kısmın çabucak akabinde dizinin merakla beklenen 59. kısım fragmanı yayınlandı.

Yayınlanan tanıtımda; Elif, ”Çok geç kaldık Kenan beyefendi. Birbirimize yıllar seneler uzunluğu geç kaldık. çabucak hemen o yolu yürümemişken geri dönmek ikimiz için de en yeterlisi. Çok özür dilerim.” diyerek Kenan’ın aşkını karşılıksız bıraktı.

Öte yandan Asuman’ın babası Münir Lider, Ramazan’a daha fazla uzatmadan Asuman’ı gelip istemelerini söyledı. Ramazan, duydukları karşısında sevinçten mecnuna dönerken babasını ikna edemedi.

Ağıtçı Hüseyin, ”O adam benden özür dilemeden o adamın kızını istemem.” diyerek resti çekerken Ramazan’ın reaksiyonu izleyicileri güldürdü.

Selami’nin ağabeyi İlhami, Taner’in babası İrfan’ın nerede olduğunu sordu. Düğüncü Muammer ise İrfan’ın yıllar evvel öldüğünü söylemiş oldu.

İlhami’nin, ”Nasıl ya? Ben geçen sene gördüm. Köydeydi ya o.” kelamları ise herkesi şoke etti. Gönül Dağı 59. kısım fragmanı…


GÖNÜL DAĞI 58. KISIM ÖZETİ

Gedelli’de Ramazan hazırlıkları son hız devam ederken herkesi tatlı bir telaş sarmıştır. Bu, Kenan’ın ailesiyle geçireceği birinci Ramazan olacaktır. Başta Veysel olmak üzere amcaoğulları Kenan’ın Ramazanı tam manasıyla yaşamasını sağlamak için kolları sıvar.

Rıfat’ın durumunun giderek berbatlaşması ile Ciritçi Abdullah duruma müdahale eder. Ciritçi Abdullah ile çıktığı seyahat, Rıfat’ta istikrarları değiştirecek. Öte yandan ablası ve ağabeyinin gelmesiyle kendini miras davasının ortasında bulan Selami, savaş zırhlarını kuşanır.
 
Üst