Sitemizin hiçbir kişi, kurum yada kuruluş ile bağlantısı bulunmamaktadır. Bağımsız olarak sosyal etkileşim kurabileceğiniz yurtdışı kültür etkinliklerini tartıştığımız forum sitesidir.

Gönül Dağı 61. kısım 2. fragmanı: Otomobil çarpan Veysel öldü, Cemile’nin haykırışı yürekleri dağladı!

Beykozlu

New member
Yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in, direktörlüğünü Yahya Samancı’nın üstlendiği TRT 1’in reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisi, birbirinden sıcak ve hoş kıssalarıyla milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu ve Ferdi Sancar gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, her kısmıyla beğeni topluyor.

Sevdanın hem hüzünlü birebir vakitte en hoş yanlarını izleyicilere başarılı bir biçimde aktaran Köprü Sinema imzalı Gönül Dağı dizisi, 23 Nisan Cumartesi akşamı 61. kısmıyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Cumartesi akşamlarının doruğundan inmeyen dizinin merakla beklenen 61. kısmından çarpıcı bir fragman daha yayınlandı.

Yayınlanan fragmanda; Rıfat’ın evlendiği ve şifa bulacağı Mihriban’ın, Rıfat’ın meskeninin kapısından içeri giridği görüldü.

Ramazan’ın yazdığı kitabı bastırmak için elinden geleni gerisine koymayan Asuman, kitabı basmak isteyen yeni bir yayınevi buldu.

Fakat yayınevinin sahibi, bir koşulla kitabı basabileceklerini söylemiş oldu ve bu istek Ramazan’ı huzursuz etti.

Öte yandan meskeninin yıkılma tehlikesi olduğunu öğrenen düğüncü Muammer, büyük bir hüzün yaşadı.

Muammer’in, ”Demek ki o da yıkıldı yıkılacak, ailem üzere.” kelamları dikkati çekerken Kenan ve Veysel, konutu boşaltmak için kolları sıvadı.

Yolda dalgın bir biçimde yürüyen Muammer, otomobilin geldiğini duymadı ve Veysel, babasını kurtarmak için otomobilin önüne atladı.

Otomobil çarpan Veysel, bir anda yere yığılırken Cemile’nin ”Veysel” diye haykırması ise yürekleri sızlattı.

Veysel’e otomobil çarptığını öğrenen Taner ve Ramazan da olay yerine koşarken Veysel’in annesi gözyaşlarına boğuldu.

Bu sahneler ve birkaç kısımdır Cemile’nin ortasında kasvet olması, izleyiciler tarafınca Veysel’in öleceği formunda yorumlandı.

Pekala Veysel ölecek mi? Semih Ertürk diziden ayrılacak mı? İşte Gönül Dağı 61. kısım 2. fragmanı…


Gönül Dağı 60. kısım özeti

Şili’den gelen siparişleri yetiştirmeye çalışan amcaoğulları, takımı büyütmeye karar verirler. Kasabalıların müracaatları içinden gruplarına dahil edebilecekleri yeni beşerler ararlarken eski bir evrakın karşılarına çıkmasıyla şoka uğrarlar. İşleri büyütme yolunda önlerine büyük bir taş koyan bu durumu çözmeye çalışan amcaoğulları nasıl bir maceraya sürükleneceklerdir?

Ramazan ve Asuman’ın sözlenmesi herkesi keyifli ederken, Hüseyin de Münir’le dünür olmanın coşkusu ortasındadır. Hüseyin’in nispeti karşısında güzelce hudut olan Muammer de kendine makam sahibi bir dünür arayışına girer. Muammer’in bu telaşı, Kenan ve Elif bağını nasıl etkileyecektir?

Bunun yanında Zahide ve Sefer de Emre’yi almaya masraflar. Zahide için de kolay olmayan bu gelişmeye çocukların reaksiyonu ne olacaktır? Öte yandan Rıfat’ın durumu her geçen gün güçleşirken Hacer bu durumla ilgili nasıl bir yol izleyecektir?
 
Üst